Fotomuntatge amb un fons de Barcelona, una foto difuminada d´un restaurant de kebabs i signes d´interrogació

MOLT +

Ibai Llanos assenyala quin és el millor kebab de Barcelona que costa menys de 6 euros

El restaurant compta amb dos locals a Barcelona i segons l'streamer és el millor kebab de la ciutat i "és impressionant"

Ibai Llanos ha indicat quin és el restaurant que té el millor kebab de Barcelona en una retransmissió en directe al seu canal de Twitch. Després de ser preguntat pels seus restaurants favorits de la ciutat, Ibai Llanos ha fet una menció especial a aquest producte originari de l'Orient Mitjà. El famós streamer no ha dubtat ni un segon a decidir quin és el millor i l'ha recomanat encaridament als seus seguidors.

Es tracta de Mustafa's Gëmuse Kebap. Mustafa's és molt conegut a Barcelona pel seu nom, que va adoptar de la mítica paradeta de kebabs de Berlín.

Aquest és considerat un dels millors de la capital alemanya i del món o almenys, el més popular. Tot i que prové de l'Orient Mitjà, el kebab, tal com el coneixem avui dia, es va inventar en aquesta ciutat.

El millor kebab de Barcelona

Però el millor kebab de Barcelona també ostenta una gran reputació per la seva recepta, que emula l'estil berlinès del local del qual pren el nom. Els seus kebabs són molt reconeguts per la qualitat dels seus ingredients i el seu bon sabor.

Mustafa's va obrir el seu primer local a Barcelona el 2021, al carrer de la Creu Coberta, 5, al costat de la plaça d'Espanya. En els primers mesos de vida, la iniciativa va ser tot un èxit i acumulava llargues cues davant de la seva porta. Poc temps després, va inaugurar el seu segon establiment al carrer Nou de la Rambla, 3-5.

El restaurant té molta repercussió a les xarxes socials per la seva fama. De fet, Ibai ha explicat que el va descobrir a través de TikTok.

El "lloc és molt petitó, entres i t'ho emportes", ha comentat. Raó no n'hi falta, ja que es tracta de locals molt petits, minimalistes i amb molt poques taules per seure. La qual cosa, com bé diu el youtuber, incita els clients a comprar el menjar per emportar i menjar a casa o a qualsevol lloc.

El millor kebab de Barcelona costa menys de 6 euros

Del kebab de Mustafa's opina que "és impressionant" i reconeix que li va semblar "bastant saludable". "Té molt vegetal, està molt bé", conclou Ibai. Finalment, ha animat els seus espectadors a provar-lo.

Els curiosos clients coneixedors del seu homònim a Berlín esperen trobar-se amb un producte similar als kebabs d'aquesta ciutat. Aquests es diferencien dels típics restaurants de menjar ràpid per la qualitat dels seus ingredients. Pel que diu Llanos i les ressenyes dels seus clients, Mustafa's compleix amb el que promet.

Tot això a un preu molt assequible. Per tan sols 5,90 euros pots gaudir dels seus deliciosos kebabs, 'dürüms' i 'döners' de pollastre. També els tenen vegetals i amb falàfel per menys de 6 euros. Finalment, destaquen els seus acompanyaments a base de patates rostides a rodanxes i verdures a la brasa.