Imatge d'una dona intentant dormir, ficada al llit, amb un rellotge a l'esquena i una altra imatge de l'usuari de TikTok Carlos Estratega

MOLT +

Digues adeu a l'insomni amb aquest truc per adormir-se que arrasa a TikTok

Aquesta manera de respirar, que s'ha viralitzat a TikTok, promet fer-te agafar el son en menys de deu minuts

Hi ha una manera de respirar que s'ha tornat viral a TikTok i està revolucionant com les persones aborden l'insomni. Amb la promesa d'ajudar-te a agafar el son en menys de deu minuts, aquesta tècnica ha capturat l'atenció d'usuaris del món sencer. En un món on el descans adequat és cada cop més complicat, aquest mètode es presenta com la solució idònia per a aquells que lluiten per poder descansar correctament.

Ha estat l'usuari de TikTok Carlos Estratega el que ha donat aquests consells per agafar el son. Consisteix en una sèrie de respiracions que prometen relaxar el teu ritme cardíac i, a continuació, quedar-te adormit. S'anomena la tècnica 4-7-8.

Aquest truc per assolir el somni de Tiktok s'ha fet viral

Per poder executar correctament aquesta tècnica i evitar l'insomni cal inhalar l'aire durant 4 segons, posteriorment, retenir-lo durant 7 segons més per, finalment, expulsar-lo durant 8 segons amb lentitud.

Imatge de l'usuari de TIkTok Carlos Estratega en unod i els seus vídeos
Ha confessat un truc perfecte per dormir ràpid | TikTok: Carlos Estratega

Amb aquesta tècnica de respiració, l'usuari de TikTok promet que la pulsació s'alentirà i es podrà arribar a un estat de relaxació que permeti assolir el son. La via perfecta perquè això funcioni és fer-ho quatre vegades.

El tiktoker explica que si això no fos suficient, es podria optar per una opció més contra l'insomni. Per això, cal posar-se en una posició còmoda i intentar relaxar cada extremitat del cos durant 20 segons. Per poder fer-ho correctament, cal començar primer pel cap, després els braços i, finalment, les cames.

També serveix per calmar l'ansietat

Aquesta tècnica tan viral no només és vàlida per quedar-se adormit. Segons estudis fets per l'Associació de Malalts i Familiars, aquest truc viral de Tiktok també és molt valuós per calmar un atac d'ansietat. Aquestes respiracions ajuden a calmar les pulsacions, per la qual cosa és un mètode eficient per calmar aquelles persones que pateixin de crisis ansioses.

Aquest mateix estudi exposava que una persona que és incapaç d'aguantar l'aire durant tant de temps també té una alternativa. Es pot aconseguir el mateix efecte dividend el temps per la meitat, és a dir, 2-3,5-4. L'única diferència en aquest és que caldrà també fer-ho el doble de vegades, és a dir, vuit.

➡️ Molt +

Més notícies: