Fotomuntatge amb una imatge de fons de Marina d'Or i al capdavant la imatge de la tiktoker amb una rodona vermella

MOLT +

Una jove esclata perquè el seu 'poble' ha decidit canviar el nom: 'Ja no existeix'

La usuària de TikTok @lair03 ha esclatat a la xarxa social després de saber que el seu 'poble' ha deixat d'existir

T'imagines viure en un poble i que de sobte deixi d'existir de la nit al dia? Doncs això és el que li ha passat a la usuària de TikTok @lair03.

"El meu poble és Marina d'Or. O bé, ho era", ha assegurat la noia en un vídeo penjat al seu compte de la coneguda xarxa social. I és que la urbanització coneguda com a Marina d'Or tancava les portes uns mesos enrere, per a la sorpresa de molts.

I especialment de la tiktoker, que viu al poble on fins ara estava ubicat el complex. Es tracta d'Orpesa del Mar, a Castelló.

Una noia, indignada després de la desaparició del seu 'poble'

Una noia s'ha mostrat molt indignada a TikTok després de conèixer el destí de Marina d'Or. "Marina d'Or ja no existeix", anunciava la noia al seu compte @lair03 de la xarxa social. "Tu imagina't que un dia et despertes i el teu poble no existeix".

I és que el complex de vacances, ubicat a Orpesa del Mar (Castelló), decidia cancel·lar totes les reserves i tancar davant la sorpresa de tothom el setembre de l'any passat. Marina d'Or, que fins a aquest moment era propietat del fons americà Farallon Capital Management, era comprat pel Grup Fuertes.

Fotomuntatge de fragments del TikTok sobre el canvi de nom de Marina d'Or
La jove s'ha mostrat indignada a les xarxes pel canvi de nom del seu 'poble' | TikTok, @lair03

Motiu pel qual decidien fer una rentada de cara al complex d'hotels i balnearis Marina d'Or. I això passava, és clar, per un canvi de marca i d'instal·lacions.

"No només es canvia el nom, sinó que cal llençar la meitat del que hi ha construït", s'ha queixat la usuària de TikTok al seu compte. I és que resulta que el nom del complex, Marina d'Or, estava escrit “a tot arreu”. Cosa que està obligant els seus nous propietaris a enderrocar tot el complex i pràcticament tot el 'poble'.

El canvi al 'poble' de Marina d'Or

"Marina d'Or ara es diu Magic World", anunciava. Es tracta d'un rebranding fet pels nous amos del complex de vacances en els darrers mesos i que té prevista la seva reobertura molt aviat, amb nous hotels, restaurants i parcs aquàtics.

Però això implica que “cal reconstruir mitja ciutat”, com ha indicat @lair03. "Aquesta gent construïa un banc i hi posava Marina d'Or".

Encara que sembla que la tiktoker no ho ha acabat d'encaixar del tot bé. "El que era el parc d'atraccions de la meva infància l'han enderrocat sencer", ha conclòs.

➡️ Molt +

Més notícies: