Iker Casillas i Sara Carbonero sobre un fons de fusta ia la dreta un cercle amb un bar

MOLT +

La fonda basca on solien acudir Iker Casillas i Sara Carbonero: preus molt elevats

El Txistu, que es troba a Madrid, va tenir el plaer de tenir Iker Casillas i Sara Carbonero en les primeres cites

A la capital madrilenya hi ha el Txistu, una fonda basca que ha estat testimoni de les primeres trobades entre famosos com Iker Casillas i Sara Carbonero abans de la seva separació. Aquest establiment, reconegut per la seva gastronomia basca, s'ha guanyat un lloc especial no només en ells, sinó també en molts futbolistes del Reial Madrid. El Txistu destaca per la seva oferta gastronòmica, però també pels preus, que són molt elevats.

Ubicat al cor de la capital, el lloc s'ha convertit en un dels llocs predilectes tant per a famosos nacionals com internacionals. La reputació com a punt de trobada d'aquestes personalitats l'ha elevat a un estatus dins de la gastronomia de Madrid. Va ser l'escenari per a la celebració del mundial del 2010 i també el moment en què Iker Casillas i Sara Carbonero van fer pública la seva relació amb aquest famós petó.

Iker Casillas i Sara Carbonero mirant-lo
Iker Casillas i Sara Carbonero van estar diversos anys casats | GTRES

Les primeres cites d'Iker Casillas i Sara Carbonero es van donar a un establiment basc

Des del moment en què es travessen les portes, el Txistu transporta els visitants al País Basc. Es va inaugurar el 1972 i s'ha fet un lloc a la capital espanyola amb el pas dels anys. Té tres menjadors: el principal, el superior per a celebracions íntimes i la terrassa envoltada de vegetació.

La carta del restaurant ofereix una selecció de plats típics del menjar basc, sense parafernàlia ni decoracions, simplement el menjar de tota la vida. S'hi pot trobar pernil, llom de jabugo, croquetes i gambes a l'all, com a entrants. Els principals estan embolicats en una varietat de sopes, carns i peixos per satisfer tots els paladars.

A la barra, els comensals podran gaudir també de les famoses broquetes basques, la delícia característica del seu menjar. És clar que aquesta no pot faltar a la seva carta, tractant-se d'un lloc que busca el tradicional abans de res.

Preus molt elevats, així era el menú degustació que demanaven Iker Casillas i Sara Carbonero

El preu mitjà per persona és de 60 euros, encara que es pot arribar a alçar fins als 137 €. El restaurant també ofereix diversos menús degustació per a aquells que vulguin viure una experiència completa que van des dels 65 € fins als 79 €. Tots ells venen sense l'IVA del 10% inclòs.

Algunes opinions a TripAdvisor li han atorgat una qualificació de 4 sobre 5, remarcant que encara que el menjar és molt bo, la qualitat no era la que esperaven. Tenint en compte que aquest és un dels llocs més famosos de Madrid per les personalitats que l'han visitat, pot ser que això no sigui estrany. Iker Casillas i Sara Carbonero tampoc ho han tornat a visitar, però potser això és fruit dels records.