Muntatge de fotos de l'àvia de l'usuari juanmi_ayuso de TikTok mentre us fan una broma durant un dinar familiar
MOLT +

La broma d'aquesta família no té límits, roben coses a l'àvia per regalar-les

La família ha mostrat a TikTok una peculiar manera de fer l'amic invisible molt més divertit el dia de Reis

El Nadal és una època de celebracions en família. Durant aquestes dates tan assenyalades ens agrada tenir la companyia dels nostres éssers més estimats. Per això, abunden els dinars i sopars familiars en què no pot faltar el bon humor.

A casa del tiktoker @Juanmi Ayuso sembla que són experts en fer bromes. Recentment, ha publicat un vídeo que ha causat furor amb 50 000 likes i centenars de comentaris. Hi podem veure una reunió familiar en què celebren un amic invisible molt peculiar.

Tota la família està compinxada per fer una broma a l'àvia. La broma consistia a agafar objectes de casa seva per regalar-los entre ells. Els regals estaven perfectament embolicats, com si els haguessin comprat.

Un amic invisible ple de rialles

L'àvia, que era la víctima de la broma, no sabia què estava passant. Però veia com els regals eren molt semblants a coses que ella ja tenia a casa seva. La figura d'un cavallet, una bola de neu, una gerra i un cendrer van ser alguns dels obsequis d'aquest peculiar amic invisible.

Els familiars allà presents no podien contenir el riure. Un a un anaven desembolicant els regals davant l'atenta mirada de l'àvia. La pobra senyora no sabia que realment eren les seves coses.

Al final, li expliquen que no és que els objectes s'assemblessin, sinó que eren els seus. Fins i tot el mateix Juanmi confessa que no sap si li va agradar la broma. Almenys, per compensar, faran un bon regal a la senyora.

Captura de TikTok amb l'àvia asseguda a taula mirant un dels regals
L'àvia és la víctima d'aquesta broma familiar | TikTok, @juanmi_ayuso

Tots volen repetir la broma amb les seves àvies

Als usuaris de TikTok els ha encantat la broma de l'amic invisible. No han faltat els comentaris en què exalcen com són d'importants les àvies.

“He vist el vídeo com 8 vegades i segueixo rient-me de com és de bo”, apuntava una internauta. “Res com gaudir en família i conservar els avis”, afegia una altra.

Si estàs pensant una manera de divertir-te, i estàs aquest Nadal en un menjar amb la teva família, pots proposar aquesta innocent broma. Les rialles estan garantides, però no us assegurem que l'àvia no s'enfadi. Ves amb compte que potser et deshereta.