Tres opcions d'aperitius de Nadal amb productes de Lidl fets per Carlos Maldonado
SOCIETAT

L'aperitiu pel dinar de Nadal que Lidl t'ensenya a fer a casa

Seguint les instruccions podràs preparar tres elaboracions diferents creades pel guanyador de Masterchef, Carlos Maldonado

Més enllà d'oferir-nos una única proposta, Lidl vol ensenyar-nos a fer tres aperitius per a aquest Nadal. Per això, ha col·laborat amb el xef Carlos Maldonado, que es va fer conegut arran de guanyar Masterchef 3. Les propostes són molt senzilles de fer i, a més, aportaran varietat a la nostra taula.

Són un pastís de pebrots, un tàrtar de tomàquet i pastanagues i ningyo yaki de formatge crema i salmó. L'elaboració d'aquests tres aperitius té una dificultat mitjana, com ho ha valorat el xef. El temps de preparació arriba fins als 50 minuts, però has de tenir en compte que a coure tots els ingredients trigaràs fins a 4 hores.

Al llarg d'aquest article, et deixarem els ingredients pensats per a 6 persones. Però ja saps que sempre les pots adaptar al nombre de comensals multiplicant o dividint. Per això mateix, simplement anota-la, perquè t'encantarà i quan arribi el moment només hauràs de recalcular les quantitats.

Torradeta amb pastís de pebrots

Ingredients per fer la torradeta amb pastís de pebrots

INGREDIENTQUANTITAT
Pebrots del piquillo750 g
Nata per cuinar600 g
Llimona3 unitats
Tomàquet fregit3 cullerades
SalAl gust
Ous11 unitats
Mantega sense sal
Farina de blat
Torradetes de panses8 unitats
Oli de gira-sol300 ml
Barreja de bolets

 

Així es prepara

En primer lloc, haurem de posar en un bol els pebrots del piquillo, la nata, ratlladura de llimona, salsa de tomàquet, sal i ous. Ho triturem completament i seguidament preparem el forn a 170 ºC, mentre greixem i enfarinem el motlle. Després tocarà ficar la barreja al motlle durant 55 minuts al bany Maria, comprovant amb un ganivet si està llest.

Ara toca fer la maionesa de bolets, afegint-hi un ou amb oli de gira-sol, sal, ratlladura de llimona i els bolets escorreguts en un bol. Ho batem tot bé fins que aconseguim fer la maionesa. El darrer pas és tallar el paté, col·locar-lo sobre la torre de panses i decorar amb maionesa i bolets.

Patel del pebrots del piquillo amb torrada de panses i maionesa de bolets

Tàrtar de tomàquet i pastanaga

Ingredients per fer un tàrtar de tomàquet i pastanaga

INGREDIENTQUANTITAT
Oli d'oliva verge extraAl gust
All2 unitats
Tomàquet3 unitats
Pastanaga3 unitats
CogombretsUn grapat
TàperesUn grapat
Ou2 unitats
MostassaAl gust
Salsa cocktail al Pedro XiménezAl gust
SalAl gust
Pasta de full mini vol-au-vent12 unitats
OrengaUn pessic

 

Així es prepara

Per començar, en una paella hi posem oli i ho escalfem per després incorporar l'all i l'orenga fins que infusionin. El següent pas és picar el tomàquet a daus petits i reservar el cor de llavors. També haurem de picar la pastanaga, el cogombret i les tàperes a daus molt petits i els posem en un bol.

Ara que tenim la barreja junta, toca afegir el rovell de l'ou i la barregem amb oli temperat a poc a poc fins que emulsioni. El següent pas és afegir la mostassa, la salsa cocktail i la sal i omplir amb tot els vol-au-vent. Per acabar, podem decorar a la part superior amb salsa cocktail i amb les llavors de tomàquet que hem guardat.

Tàrtar de tomàquet i pastanaga fet amb productes de Lidl

Ningyo yaki de formatge crema i salmó

Ingredients per a cap yaki de formatge crema i salmó

INGREDIENTQUANTITAT
Farina de blat225 g
Aigua75 ml
Sucre75 g
SalAl gust
PebreAl gust
Ous3 unitats
Formatge per untar fines herbes225 g
Nata per cuinar75 ml
Oli de gira-sol
Salmó fumat150 g
Maionesa90 g
Llimes2 unitats

 

Així es prepara

Per començar aquest aperitiu, hem d'agafar un bol on batrem la farina amb aigua, sucre, sal, pebre i ou i ho reservem. Després, barreja el formatge d'untar amb nata i congeleu-lo en una glaçonera de gels. A cadascun dels espais que hem omplert per congelar, clavem un escuradents allargat.

Si recordes la primera barreja que vas fer, ara toca fer-la servir per banyar els glaçons congelats i fregir-los en oli vegetal. Quan estiguin llestos, escorre l'excés d'oli en un paper i emplata cadascun dels cubs. Sobre ells, hi has de posar un tros de salmó fumat i maionesa barrejada amb ratlladura de llima.

Ningyo yaki de formatge crema i salmó fumat de Lidl
➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: