Beatriz Trapote sobre un fons d'una hamburguesa borrós ia la dreta dues noies menjant en un restaurant amb cartells d'estats units
MOLT +

Beatriz Trapote revela quin restaurant escull per anar a sopar amb Víctor Janeiro

Beatriz Trapote ens va compartir a E-Notícies la seva fascinació pel SalsaChips, a Cadis, un local especialitzat en menjar americà

En una agradable conversa amb E-Notícies, Beatriz Trapote ens ha revelat la seva fascinació per l'hamburgueseria SalsaChips, que es troba a Cadis, ciutat on resideix. La reconeguda periodista va revelar al nostre mitjà que sol anar a sopar amb el seu marit, Víctor Janeiro, al lloc i que sempre menja ''espectacular''. El local, que està especialitzat en menjar americà, ofereix plats típics de la cultura nord-americana i mexicana.

Beatriz Trapote va continuar compartint el seu entusiasme per l'hamburgueseria en detallar més sobre la seva experiència culinària. ''És un restaurant d'un amic nostre on anem molt Víctor i jo perquè ens encanta'', va explicar la periodista. Trapote va destacar l'àmplia varietat d'opcions al menú que inclouen menjar americà, mexicà i tex-mex, així com els deliciosos nachos i hamburgueses.

Beatriz Trapote es decanta pel pollastre, mentre que Víctor Janeiro escull la Smash Burger

Segons les seves paraules, ella té predilecció per l'hamburguesa de pollastre amb bacó, mentre que el Víctor sempre opta per la Smash Burger. A més, va ressaltar un aspecte particular que li encanta: "posen panotxa per als nens i moniato en lloc de patata, que estan boníssims". A més del menjar, Trapote també va elogiar la varietat de begudes mexicanes disponibles, esmentant les gerretes de mango, pinya o guaiaba entre les seves favorites.

L'hamburgueseria Salsa Chips, situada a Jerez de la Frontera, a la província de Cadis, és reconeguda per la seva cuina nord-americana. Amb preus molt assequibles, aquest establiment ofereix una àmplia varietat de plats que fusionen el menjar nord-americà amb la mexicana. El lloc ofereix diferents apartats i cadascun té un plat a destacar.

A l'apartat d'amanides, sobresurt la ranxera, amb un preu de 10 euros. Com a entrants, els comensals poden optar per aletes de xili dolç a 6,50 € o nachos amb carn picada a 10,50 €.

Les hamburgueses són l'especialitat en aquest local on Beatriz Trapote és ambaixadora

Pel que fa a les hamburgueses, es presenten dues opcions de preus, depenent de si s'escull vedella nacional o bou 100%, i aquesta última és la que incrementa el preu 4 €. Totes les hamburgueses es poden acompanyar de patates fregides amb cheddar, moniato amb crema agra, nachos amb salsa mexicana o panotxa de blat de moro. La més sol·licitada, segons la pàgina web, és la 22.1, amb carn al carbó, tires de pollastre, doble bacó i salsa cheddar, a un preu de 9,75 €.

A l'apartat mexicà, s'ofereixen quesadilles i burrets per 8,50 €. I per a aquells que vulguin tancar el menjar amb un toc dolç, totes les postres tenen un preu fix. Aquest és 3,50 € i inclou gerretes de postres amb crema a triar entre lotus, pastís de l'àvia o cheesecake.

Amb una destacada puntuació de 4,5 a TripAdvisor, SalsaChips ha vist augmentar la seva reputació amb el temps, ja que els darrers visitants li han anat atorgant 5 estrelles. Entre els elogis més freqüents hi ha el sabor de les hamburgueses i l'atenció rebuda pel personal de l'establiment. No és estrany que Beatriz Trapote esculli aquest lloc per tenir una cita especial amb el seu marit.

➡️ Molt +

Més notícies: