Àgatha Ruiz de la Prada sobre un fons d'un restaurant ia la dreta un hort
MOLT +

Àgatha Ruiz de la Prada recomana aquest restaurant de Madrid: de l'hort a taula

Ágatha Ruiz de la Prada va escollir el Qüenco de Pepa per a les campanyes que va realitzar el 2021 en suport a l'hostaleria


Àgatha Ruiz de la Prada està encantada amb el restaurant El Qüenco de Pepa a Madrid, que destaca pel seu enfocament en ingredients frescos i cuina de proximitat. El 2021, en suport a l'hostaleria, va seleccionar aquest restaurant per protagonitzar campanyes, ressaltant la seva excel·lència gastronòmica i compromís amb la innovació de Madrid. La dissenyadora ha estat vista en diverses ocasions gaudint de la cuina del lloc.

Posat dels concursants de la primera temporada del Desafiament: Àgatha Ruiz de la Prada, Jorge Brazález, Kira Miró, David Bustamante, Gemma Mengual, Jorge Sanz, Ana Peleteiro i Pablo Puyol

Ágatha Ruiz de la Prada, coneguda per la proximitat amb els amics i l'amor per la cuina tradicional, ho ha tingut clar en escollir quin és el seu restaurant favorit. Com comentava a la revista Hola!, li té un afecte especial a l'establiment de la seva gran amiga, Pepa Muñoz. La dissenyadora confessa que sempre que pot va al lloc acompanyada dels seus amics i que gaudeix del que Pepa li suggereixi en arribar-hi.

Àgatha Ruiz de la Prada recomana un establiment que té un hort propi

El Qüenco de Pepa, que ha captivat el paladar d'Àgatha Ruiz de la Prada, té una trajectòria de més de quaranta dècades. Detalladament, es va originar en una Pepa Muñoz de tan sols nou anys netejant els calamars del negoci familiar. Des de ben petita va aprendre el seu compromís amb la qualitat i la sostenibilitat, cosa que es veu detallada en cadascun dels seus plats.

La carta és 90% de productes espanyols i adopta una singularitat que la fa única. En comptes de dividir les seccions en entrants, primers, etc., es divideix per la verdura principal dels platets que surt del seu hort. La xef també sorprèn diàriament amb plats fora de carta, segons la inspiració que tingui al moment amb els ingredients del seu hort, que s'erigeix per les estacions.

Els preus de la carta són atractius, oscil·lant entre els 10 € i 15 € per a mitges racions i el doble per a racions senceres. Cap plat supera aquests preus, garantint així una experiència gastronòmica accessible per a totes les butxaques.

Les postres, un encert a l'hort favorit d'Àgatha Ruiz de la Prada

Les postres completen l'experiència amb una varietat d'opcions casolanes molt àmplies. La carta té des de pastissos sencers de formatge o merenga, entre altres, per 15 euros, fins a gelat artesanal tan especial com formatge mascarpone amb cervesa negra o préssecs. El preu de les copes gelades és de vuit euros.

A més, el restaurant ofereix menús per a grups de més de deu persones. Els preus d'aquest menú són des dels 65 € fins als 90 €, depenent de l'opció que vulgueu escollir els comensals. Es pot comprar únicament els productes frescos de l'hort, cosa que fa Ágatha Ruiz de la Prada amb els tomàquets: ''els millors que he menjat.''

➡️ Molt +

Més notícies: