Beatriz Trapero sobre un fons amb un bol amb fruites i begudes ia la dreta un cercle amb un pastís de galeta
MOLT +

La cafeteria on pots trobar-te a Beatriz Trapote prenent les seves postres favorites

Beatriz Trapote ha revelat a E-Notícies la seva passió pels gofres i els gelats de l'IceCoBar a Dos Hermanas, Sevilla

A l'ambient acollidor de l'IceCoBar, és possible entreveure Beatriz Trapote delectant-se amb les seves postres favorites. La reconeguda periodista ha comentat, en una agradable conversa amb E-Notícies, el seu profund gust pels gofres i els gelats oferts al local. Aquest es troba a la localitat de Dos Hermanas, a la província de Sevilla, i les seves menges s'han convertit en la debilitat de Beatriz.

Foto d'arxiu de Beatriz Trapote

La passió de Beatriz Trapote per aquestes postres és innegable, com ella mateixa ens ha confessat a l'entrevista. Des dels clàssics gofres belgues fins als quals tenen gelat, així com els pastissos i cada element de la carta de l'IceCoBar, són part dels seus favorits culinaris.

L'IceCoBar és propietat de Beatriz Trapote i Víctor Janeiro

Aquest encantador establiment és propietat de Beatriz i el seu marit, Víctor Janeiro, que el van inaugurar a finals de l'any 2020 amb gran il·lusió. Ubicat estratègicament al Centre Comercial Way de Dos Hermanas, Sevilla, s'ha tornat un punt de trobada per als amants del dolç. I també per als amants de la vida sana, ja que el lloc ofereix amanides, smothies i fins i tot batuts de proteïna!

El local, amb una superfície de 60 metres quadrats, introdueix un nou concepte de la franquícia amb el seu model de cafeteria-gelateria. Aquest format ampliat presenta una experiència única per als clients, amb gelats en rotllo portats des de Tailàndia i elaborats davant del client, en format xou. El lloc també ofereix cafès aromàtics i esmorzars complets amb exquisida brioixeria.

La carta de l'establiment que ens ha recomanat Beatriz Trapote

Pel que fa a l'oferta gastronòmica del lloc, la seva pàgina web ressalta els top de la temporada. Aquests, ara mateix, inclouen els gelats de mango, cheesecake i kínder i plàtan, tots disponibles per 4 euros cadascun. Com a opcions refrescants, destaquen els smothies de maduixa i plàtan, així com el detox, que combina diferents tipus de verdures amb fruita de temporada com el mango o la pinya.

A més de la carta, l'establiment també ofereix menús especials per a aquells que vulguin una experiència més completa. Per exemple, el menú dolç per 6,50 € inclou un gofre amb gelat acompanyat d'una beguda. Per a aquells que busquen compartir, el menú per a dues persones ofereix un gofre amb gelat i un smothie per menys de 6 euros.

L'IceCoBar ha obtingut una puntuació de 3 sobre 5 a TripAdvisor, tot i que encara compta amb un nombre limitat de ressenyes. La recomanació de Beatriz Trapote podria impulsar la seva popularitat i atraure més clients interessats a descobrir els seus gelats, gofres i altres delícies gastronòmiques.

➡️ Molt +

Més notícies: