La cafeteria on pots trobar-te a Beatriz Trapote prenent les seves postres favorites
Beatriz Trapote ha revelat a E-Notícies la seva passió pels gofres i els gelats de l'IceCoBar a Dos Hermanas, Sevilla
A l'ambient acollidor de l'IceCoBar, és possible entreveure Beatriz Trapote delectant-se amb les seves postres favorites. La reconeguda periodista ha comentat, en una agradable conversa amb E-Notícies, el seu profund gust pels gofres i els gelats oferts al local. Aquest es troba a la localitat de Dos Hermanas, a la província de Sevilla, i les seves menges s'han convertit en la debilitat de Beatriz.
La passió de Beatriz Trapote per aquestes postres és innegable, com ella mateixa ens ha confessat a l'entrevista. Des dels clàssics gofres belgues fins als quals tenen gelat, així com els pastissos i cada element de la carta de l'IceCoBar, són part dels seus favorits culinaris.
L'IceCoBar és propietat de Beatriz Trapote i Víctor Janeiro
Aquest encantador establiment és propietat de Beatriz i el seu marit, Víctor Janeiro, que el van inaugurar a finals de l'any 2020 amb gran il·lusió. Ubicat estratègicament al Centre Comercial Way de Dos Hermanas, Sevilla, s'ha tornat un punt de trobada per als amants del dolç. I també per als amants de la vida sana, ja que el lloc ofereix amanides, smothies i fins i tot batuts de proteïna!
El local, amb una superfície de 60 metres quadrats, introdueix un nou concepte de la franquícia amb el seu model de cafeteria-gelateria. Aquest format ampliat presenta una experiència única per als clients, amb gelats en rotllo portats des de Tailàndia i elaborats davant del client, en format xou. El lloc també ofereix cafès aromàtics i esmorzars complets amb exquisida brioixeria.
La carta de l'establiment que ens ha recomanat Beatriz Trapote
Pel que fa a l'oferta gastronòmica del lloc, la seva pàgina web ressalta els top de la temporada. Aquests, ara mateix, inclouen els gelats de mango, cheesecake i kínder i plàtan, tots disponibles per 4 euros cadascun. Com a opcions refrescants, destaquen els smothies de maduixa i plàtan, així com el detox, que combina diferents tipus de verdures amb fruita de temporada com el mango o la pinya.
A més de la carta, l'establiment també ofereix menús especials per a aquells que vulguin una experiència més completa. Per exemple, el menú dolç per 6,50 € inclou un gofre amb gelat acompanyat d'una beguda. Per a aquells que busquen compartir, el menú per a dues persones ofereix un gofre amb gelat i un smothie per menys de 6 euros.
L'IceCoBar ha obtingut una puntuació de 3 sobre 5 a TripAdvisor, tot i que encara compta amb un nombre limitat de ressenyes. La recomanació de Beatriz Trapote podria impulsar la seva popularitat i atraure més clients interessats a descobrir els seus gelats, gofres i altres delícies gastronòmiques.
Més notícies: