Pedro Aguado, Aurah Ruiz i Carmen Borrego sobre el plat de Supervivientes i en un cercle un complex hoteler

MOLT +

Aurah Ruiz i els 'Supervivientes' s'allotgen en aquest luxós complex abans de l'estrena

El Palma Real, ubicat a Hondures, és l'escollit per Mediaset per les seves comoditats abans que els Aurah Ruiz i els altres s'enfrontin al programa

Aurah Ruiz i els altres participants de  Supervivientes es preparen per endinsar-se en l'aventura de les seves vides al luxós Palma Reial. Aquest ha estat seleccionat per Mediaset a causa de les seves excel·lents comoditats. Això és important per garantir el màxim confort d'Aurah Ruiz i els altres abans d'enfrontar-se a les proves dures que els esperen.

Supervivientes és el reality per excel·lència de Telecinco, i és per això que la producció ha d'estar molt cuidada on els mesos de gravació. El mateix passa amb els participants durant els dies previs a l'inici d'aquest i el que passarà amb Aurah Ruiz. Per això, s'allotgen en una luxosa posada que compta amb totes les comoditats possibles, el Palma Real.

Captura d'Aurah Ruíz al seu vídeo de presentació per a 'Supervivientes'
Aurah Ruiz és una de les participants d'aquesta edició | Telecinco

Aurah Ruiz es prepara per a l'experiència en un 'tot inclòs'

Aquest es troba just davant de l'arxipèlag dels Cayos Cochinos, on es desenvolupa gran part del programa. En helicòpter es triga aproximadament uns 10 minuts a arribar, el temps que trigarien els concursants a assolir la zona per al seu esperat salt. L'hotel pot acollir més de 100 persones, que són les que conformen tot l'equip de l'espai més famós de Mediaset.

El Palma Real és a prop de la ciutat de La Ceiba. En aquesta, la serralada de bosc tropical s'ajunta amb el Mar Carib, creant un espectacle visual per a qualsevol que ho pugui pagar, ja que la nit aquí surt a 200 euros. El ressort és un 'tot inclòs' amb platja privada, a més de piscina amb dos bars dins d'aquesta.

A més, el lloc té un restaurant de bufet, dos restaurants a la carta i dos bars d'aperitius. Mentre no s'estigui gravant el programa, Aurah pot tenir temps de descans al teatre, discoteca o minigolf que acull aquest luxós hotel. També té heliport, l'element més important de tot Supervivientes.

Aurah Ruiz i els seus companys tenen a la vostra disposició més de 120 habitacions

Fa anys que l'equip resideix en aquest hotel abans, durant i després de l'enregistrament. Pel que sembla, l'equip ha quedat més que satisfet amb el ressort.

Aquest dijous 7 de març s'estrena la nova edició de Supervivientes amb la participació d'Aurah Ruiz per primer cop. Amb ella també estaran noms tan sonats com Carmen Borrego i Pedro Aguado, entre d'altres.

➡️ Molt +

Més notícies: