Enrique Ponce i Ana Soria es fan un petó davant del mar i al seu costat un cercle amb la façana del restaurant El Paraguas

MOLT +

Així és el restaurant on Enrique Ponce i Ana Soria han reaparegut després de mesos

El Paraguas, especialitzat en especialitats asturianes, ha estat l'escollit per Enrique Ponce i Ana Soria per tornar a l'ull mediàtic després de mesos

En un gir, Enrique Ponce i Ana Soria han triat El Paraguas per a la seva tan esperada reaparició pública després de mesos de mantenir un perfil baix. Aquest lloc, conegut per les seves especialitats asturianes, es va convertir a l'escenari perquè la parella tornés a l'ull mediàtic. Després d'un temps allunyats, Ponce i Sòria van decidir compartir un moment especial en aquest establiment gastronòmic famós, captant l'atenció dels curiosos.

Ana Soria amb ulleres de sol i les mans a les butxaques i Enrique Ponce amb ulleres de sol estirant el braç
La parella ha tornat a aparèixer després de mesos | GTRES

Ana Soria i Enrique Ponce han reaparegut sorprenentment després d'un llarg període, desmentint així els rumors d'una possible crisi. La parella va ser vista gaudint d'una cita al luxós barri de Salamanca, acompanyats d'una altra parella i dos nens. La seva última aparició pública data del 25 de desembre del 2023, quan Ana va compartir una foto en xarxes al costat d'Enric i la seva família.

Un dels llocs més exclusius del barri de Salamanca ha estat el seleccionat per Enrique Ponce i Ana Soria

El Paraguas es presenta amb el lema “la sofisticació de la senzillesa”, destacant com un referent culinari on l'excel·lència es combina amb la simplicitat de manera excepcional. Aquest establiment s'enorgulleix de ser l'escenari d'acords importants i el lloc on sorgeixen noves promeses gastronòmiques. La seva pàgina web destaca plats com les verdines amb perdiu o les múrgoles farcides de foie-gras.

Ofereix una experiència variada, que va des de l'opció de deixar-se sorprendre per les recomanacions del xef fins a triar una carta més compacta. En aquesta darrera, el xef ha seleccionat els plats més emblemàtics de l'establiment. Entre aquestes especialitats, destaquen les croquetes de fabada a 20 € la ració o les cloïsses per 42 €.

El menú ofereix una varietat d'opcions temptadores, com ara el plat de verdures amb cloïsses i escopinyes a 27 euros. Per als amants de l'arròs o la pasta, hi ha opcions com l'arròs negre amb zamburiñas i escopinyes per 31 euros, o els macarrons amb múrgoles per 37 euros per ració. Aquells que prefereixin carn o peix poden optar per plats a 39 euros, com les mandonguilles de cua de toro.

El plat més luxós de la carta és el caviar de beluga, una opció disponible segons demanda i amb un preu notable de 495 € per 100 grams.

El lloc que ha tornat a veure Enrique Ponce i Ana Soria és molt popular a Madrid

Per completar l'experiència culinària, les postres ofereixen un toc d'indulgència final. Una taula de formatges frescos està disponible per 32 euros, ressaltant un cop més el luxe del lloc. Tot i això, per a aquells que prefereixin una opció més accessible, la carta inclou una escuma de iogurt amb violetes per 12 €.

El lloc té una puntuació de 4 sobre 5 a TripAdvisor amb més de 2500 comentaris. La puntuació ha anat baixant amb el temps, ja que les últimes valoracions són força dolentes. Potser amb la visita recent d'Enrique Ponce i Ana Soria la cosa canvia.