Muntatge amb un primer pla d'Ana Soria amb un micròfon somrient, storie seva a Instagram amb la família en un restaurant i Enrique Ponce amb rostre neutre
GENT

Ana Soria aclareix amb una simple foto què està passant amb Enrique Ponce

La parella d'Enrique Ponce ha aclarit qualsevol classe de rumors amb una instantània més que evident

Ana Soria i Enrique Ponce van decidir fa temps dosificar les seves imatges a les xarxes després que el començament de la seva relació es veiés a l'ull de l'huracà dels mitjans.

Ara que la pressió ja no és la mateixa sobre la parella, el torero i l'estudiant de Dret es tornen a deixar veure amb una activitat més mesurada. De fet, és ella, Ana Soria, qui va reobrir el seu perfil a les xarxes socials, on fa escassos dies va compartir una instantània que deixa veure com està amb Enrique Ponce.

El torero va sorprendre tothom quan a l'estiu de 2020 va fer pública la seva relació amb Ana Soria. Els enamorats es prodigaven a Instagram mostrant al món com s'estimaven. Tanmateix, la seva actitud va fer un gir de molts graus i durant un temps poc se'n va saber.

Ana Soria deixa veure com està la seva relació Enrique Ponce

Un moment en què els rumors de crisi van envoltar la parella i que van cessar quan tots dos van accedir a la invitació d'El Hormiguero, on van donar detalls del seu festeig. Ara, el torero valencià i la jove almerienca s'han deixat veure de nou en una de les darreres publicacions d'ella a Instagram.

En concret, es tracta d'una fotografia familiar en què apareixen posant amb familiars d'Ana. Entre ells, José María, el germà d'ella, qui comparteix amb Enrique la seva passió pels toros i amb qui té molt bona relació, igual que la seva germana gran. Una publicació que deixa constància que la parella continua travessant un dolç moment que comparteixen amb els més propers.

Storie de Ana Soria a Instagram amb la família i Enrique Ponce en un restaurant
Ana Soria ha publicat una imatge en què apareix amb Enrique Ponce i altres familiars | Instagram, @anasoria.7

Amb aquesta fotografia el torero i la seva parella han aconseguit aclarir qualsevol classe de rumors sobre una crisi en la seva relació. La veritat és que feia mesos que no es deixaven veure i això va provocar tota mena de conjectures. L'última vegada que es van mostrar junts va ser el mes d'agost passat justament després de celebrar el seu tercer any d'unió.

Una vetllada a la costa d'Almeria on van brindar per l'amor. "Velocitat zero", titulava Ana Soria unes imatges en què resumia el que va ser aquell moment romàntic.

Van ser molts els que van qüestionar la parella per la diferència d'edat que hi ha entre tots dos. Per a ells, però, no es tracta d'un problema, tal com van deixar clar al programa presentat per Pablo Motos. "Això que per a nosaltres no és un impediment no ho ha de ser per a la gent", deixava clar Soria, destacant les qualitats de la seva parella.

La parella ha fet callar els rumors que apuntaven a una possible crisi

"Enrique té una personalitat. Si la gent de veritat sabés com som, ell és el que m'estira, té una energia, unes ganes de fer coses… Jo, en canvi, soc molt més tranquil·la", reconeixia. A més, va llançar una reflexió amb què deixava clara la seva postura: "L'amor és lliure, que cadascú s'enamori de qui vulgui".

Primera entrevista de Ana Soria: "He aguantado mucho y nadie sabe quién soy” - El Hormiguero

Ponce, per la seva banda, va destacar el seu punt de vista sobre allò en què els altres troben un inconvenient. "Els anys són un número que comptem des que u neix i perquè acostumem a comptar-ho. L'edat realment és al cap, a l'esperit que u tingui, a la vitalitat, l'ànim…".

Queda clar, doncs, que Ana Soria i Enrique Ponce continuen endavant amb la seva relació i que rebran el 2024 de la mà. Serà l'any en què el torero es torni a les arenes. El 17 de maig el valencià reapareixerà a la plaça de bous de Nimes per començar una gira de comiat en què recorrerà diferents places i fires del circuit taurí.