Muntatge amb Xavier Sardá somrient amb unes ulleres marrons, Antonio David Flores somrient amb una jaqueta marró i unes mans juntes demanant perdó

GENT

Xavier Sardà va haver de demanar perdó per la frase que va dir sobre Antonio David

Després del retorn de Rocío Carrasco, Xavier Sardà va haver de demanar disculpes públicament per unes polèmiques declaracions que va fer sobre Antonio David Flores

Xavier Sardà va haver de demanar perdó l'any 2021 per una polèmica frase que va pronunciar sobre Antonio David Flores després d'escoltar el testimoni dur de la seva exdona. En aquell moment, Rocío Carrasco va tornar al focus mediàtic per explicar, a través de la seva primera docusèrie, com havia estat la seva relació amb el youtuber.

Moment en què el presentador de televisió no va tenir objeccions a l'hora de fer una dura afirmació sobre el seu excompany de treball. Durant anys, el comunicador va compartir el plató de Crónicas Marcianas amb ell.

Muntatge de Xavier Sardá amb cara estranya i Antonio David Flores seriós amb una camisa de colors
Xavier Sardà va demanar perdó després d'assegurar que Antonio David "va tractar fatal" Rocío | e-noticies.cat, Mediaset, GTRES

Per això, i després d'assegurar que el coneix perfectament, Xavier Sardà va trencar el silenci per compartir a RAC1 la seva opinió sobre això. “Jo no tinc cap dubte que Antonio David va tractar fatal i va maltractar psicològica, i no sé si físicament, Rocío Carrasco”.

Unes paraules per les quals, un dia després, va haver de demanar perdó públicament a través de la seva companya Laura Fa. Al programa Obrim fil, la periodista va confirmar que "Xavier Sardà es retracta completament de les paraules que va dir ahir".

A més, i en representació del seu company, la col·laboradora ha assegurat que les seves paraules "van ser molt desafortunades", ja que no hi ha "cap sentència". "Volia que ho especifiqués", va afegir Laura Fa a continuació.

Xavier Sardà va haver de demanar perdó per les declaracions que va fer sobre Antonio David Flores

Aquell dia, Xavier Sardà va assegurar que no tenia cap dubte que "Antonio David Flores va tractar fatal i va maltractar psicològica, i no sé si físicament, Rocío Carrasco". Unes declaracions que van generar un gran enrenou social.

Però aquestes no van ser les úniques paraules que va pronunciar sobre això. Pel que fa als "processos judicials", el presentador de televisió també va ser molt clar. Tant és així que, encara que va assegurar que "en aquest cas no hi ha una sentència ferma", va ser molt dur amb el seu excompany de feina.

Captura de Xavier Sardà a la promo de Cròniques Marcianes a Telecinco
Xavier Sardà va recolzar públicament el testimoni de Rocío Carrasco | Mediaset

"En els processos judicials, i això és una mica espantós el que diré, que no s'hagi pogut acreditar, no vol dir que no s'hagin produït", va assegurar rotundament.

A més, Xavier Sardà no va tenir objeccions a l'hora de parlar sobre l'etapa que va compartir amb Antonio David Flores a Crónicas Marcianas. Durant diversos anys, aquests dos professionals de la televisió van treballar junts en aquest format de Telecinco.

"Vam tenir un tracte molt bo, estava en una taula amb diverses persones", va assegurar el conductor del programa. "A ella[Rocío Carrasco]la conec d'haver-la entrevistat diverses vegades a la ràdio", va afegir a continuació.

Muntatge de 'Crónicas Marcianas' amb Xavier Sardá i Antonio David Flores
Xavier Sardà i el youtube van treballar junts a 'Crónicas Marcianas' | e-noticies.cat, Mediaset

En aquest moment, Xavier Sardà va fer una inesperada confessió sobre la veritable relació que existia entre el youtuber i 'La Más Grande'. Durant tots aquests anys s'ha parlat molt sobre aquest delicat tema familiar.

Tant és així que s'ha arribat a assegurar que Rocío Jurado "no va deixar res als seus nets, que estimava amb bogeria, per evitar qualsevol maniobra del pare".

A més, durant una entrevista a la televisió argentina, va ser la mateixa artista la que va parlar sobre Antonio David Flores. Declaracions per les quals tots dos es van veure les cares en seu judicial.

Per part seva, aquell dia Xavier Sardà ha assegurat que l'artista "no suportava" el marit de la seva filla. "Rocío Jurado no ho va poder suportar. I hi havia una contestació de la filla i Antonio David de no deixar-se guiar per la crítica de la seva gent gran", va afegir a continuació.