Ramón Garcia al plató d''En Companyia'

El vídeo de Ramón García que explica per què és l'estrella de 'Grand Prix'

Ramón García rep una gran ovació per part dels seguidors del format

Ramón García s'ha proclamat com a estrella indiscutible d'aquest estiu, i n'és una prova l'últim vídeo del Grand Prix que ha sortit a la llum. I és que, una vegada més, el presentador ha tornat a demostrar perquè és tan estimat per l'audiència del nostre país.

No hi ha cap dubte que el retorn televisiu d'aquest format de TVE ha estat tot un èxit. Tant és així que, des del primer programa, no han deixat d'arrasar els índexs d'audiència.

Wilbur, Cristinini, Michelle Calvó y Ramón García posant a la roda de premsa de El Grand Prix
EL 'Grand Prix', líder de dilluns a la nit | RTVE

Després de la seva estrena, Ramón García i la resta del seu equip van aconseguir posicionar-se com el més vist de la nit. Aquell dia, van aconseguir captivar el 26,1% de l'audiència, és a dir, uns 2.572.000 espectadors.

Uns resultats que s'han repetit amb el pas de les setmanes. Durant l'emissió d'aquest dilluns, 7 d'agost, el Grand Prix va tornar a liderar l'horari de màxima audiència amb un 20,6% de quota de pantalla (1.719.000 televidents).

Però aquests resultats sorprenents podrien tenir una clara explicació. En els darrers dies, ha començat a circular per les xarxes socials un vídeo que demostra per què Ramón García continua sent l'estrella indiscutible d'aquest format.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Ramón García es guanya a l'audiència amb els comentaris

Ramón García s'ha emportat una ovació a través de les xarxes socials per un dels seus comentaris. I tot gràcies a l'última picada d'ullet que el presentador li ha dedicat a tot el col·lectiu LGTBI.

Durant la segona emissió del Grand Prix, el de Biscaia va donar pas a un dels nous jocs del format, Tiro al pingüipato. Però abans de començar amb la prova, Ramontxu es va acostar a un dels concursants per parlar-hi.

"Boas noites. Farem el mateix que amb la gent de Yepes. A qui vols saludar a Brión?", li va preguntar Ramón García a un dels participants de l'equip blau.

Primer plànol de Ramón García a la foto oficial del 'Grand Prix'
Ramón García fa una picada d'ullet al col·lectiu LGTBI | Europa Press

Després d'un silenci incòmode, el presentador va voler trencar el gel sotmetent el jove gallec a una sèrie de preguntes personals. "Estàs casat?", li va preguntar Ramontxu. "No", va respondre el concursant.

"Tens núvia?", li va insistir Ramón García, mentre que el jove assegurava que "tampoc". Va ser en aquest moment quan el presentador no va voler donar res per fet i li va preguntar si tenia xicot, i el participant va respondre amb un "no". "Doncs saluda qui vulguis", va dir el televisiu a continuació.

Una conversa que, segons diversos usuaris de les xarxes socials, mai no s'hauria produït en altres circumstàncies. I és que, mentre que alguns han assegurat que “el 1996 hauria estat impensable”, a altres no els ha calgut viatjar en el temps.

"Orgullós dels missatges que transmet la nostra RTVE. Una cosa impensable amb VOX al Govern", ha sentenciat un internauta, criticant aquest conegut partit polític.

Un altre usuari de Twitter ha volgut destacar una de les grans qualitats de Ramón García. "Aquest senyor, perquè és un gran senyor, el que té és una gran naturalitat. Que és just el que no té la televisió d'avui".

Tot i això, i malgrat la forta ovació que ha rebut el presentador basc pel seu comentari, Cristinini segueix rebent dures crítiques per la seva tasca dins del programa.

Cristinini feliç a la foto oficial del 'Grand Prix'
Cristinini segueix rebent crítiques a través de Twitter | Europa Press

Des del principi, la companya de Ramón García ha estat l'encarregada de narrar tot el que passa a les diferents proves del concurs. Però, tal com es pot veure a les xarxes socials, els seus comentaris no són ben rebuts per alguns seguidors del format.

Tant és així que diversos usuaris de Twitter no s'ho han pensat dues vegades a l'hora de carregar durament contra aquesta jove streamer. "A Cristinini se li donarà tan bé com vulguis Twitch, però al Grand Prix sobra. No sap ni què comentar i sobreactua".

Però, n'hi ha que sí que aprecien el gran sentit de l'humor que té la companya de Ramón García. "¿Cristinini ha anomenat 'Salmón' a Ramón? Cristinini ha anomenat 'Salmón' a Ramón", ha assegurat un internauta, entre rialles.