Primer pla de Patricia Cerezo mirant a càmera

Patricia Cerezo dóna nous detalls sobre la separació de Ramón García

Patricia Cerezo ha tornat a parlar de la seva ruptura amb Ramón García

Patricia Cerezo està vivint una nova etapa a la seva vida centrada en les seves filles, el seu nòvio, Kiko Gámez, i la seva feina a la televisió. Però això no significa que no tingui encara present el seu exmarit, Ramón García, que ara està triomfant novament amb el Grand Prix.

Patricia Cerezo ha tornat a parlar als mitjans del presentador i ho ha fet per donar noves dades de la seva ruptura sentimental. Dades que deixen molt clar el perquè aquesta va acabar produint-se i qui va fer el pas.

Patricia Cerezo revela aspectes desconeguts de la seva ruptura amb Ramón García

Patricia Cerezo feia 24 anys que tenia relació amb Ramon quan va sortir a la llum el 2021, de manera inesperada, que prenien camins separats. Tot darrere d'una vida junts i dues filles en comú. No obstant, si escau i al contrari que altres famosos, la ruptura es va produir de forma cordial i des del respecte.

Ella des d'aleshores, puntualment, no ha tingut objeccions a parlar d'aquesta separació davant dels mitjans. I això és precisament el que ha fet ara a la revista Semana. En concret, ha concedit una entrevista on no ha tingut objecció a explicar detalls de com es va produir el final de la relació.

Patricia ha vist que s'ha deixat clar que va ser ella qui va decidir trencar. I és que ha estat preguntada sobre com va dir a García que l'amor s'havia acabat. La seva resposta no ha pogut ser més clara: “Considero que no és una cosa que simplement es comunica com una notícia o una informació”.

“És una cosa que es veu, finalment es va parlant i prenent una decisió. No passa de la nit al dia”.

Muntatge amb Patricia Cerezo i Ramón García
Patricia Cerezo ha explicat com va prendre i comunicar la decisió de separar-se | España Diario

De la mateixa manera, Cerezo ha admès que no va ser gens fàcil trencar el matrimoni i agafar camins separats. Ha explicat que “és una decisió dura, però també molt íntima i privada, una mica madurat i pres amb molt de temps”.

Precisament partint d'aquesta complicada situació que li va tocar de viure, se li ha demanat que doni un consell als qui s'han separat després d'una llarga relació. Sobre això, ha manifestat: “Cada parella és un món i no sóc qui per donar consells”.

“Encara que si fos un amic o amiga, els diria que mai no perdin el respecte per l'altra persona. Que hi hagi molta empatia en tot allò que es decideix. I, si hi ha fills, que la prioritat siguin sempre ells”.

Patricia Cerezo revela la reacció de Ramón García després de conèixer el seu nou rumb professional

Patricia Cerezo, després de la seva ruptura amb Ramón, ha tornat a treballar als mitjans, ja que ella és periodista. Una professió que va abandonar durant el seu matrimoni perquè va estar centrada en la seva faceta familiar. Per això està vivint un nou camí en tots els sentits, tant personalment com laboralment parlant.

En aquest sentit ha afirmat que ha decidit tornar al sector perquè “tenia la necessitat d'iniciar una nova etapa després de la meva separació. Les meves filles ja tenen 18 i 16 anys i feia molt de temps que volia reprendre la meva carrera. A més, vaig començar una nova agència de comunicació, que és una aventura emocionant, i estic molt contenta amb la decisió de tornar a la televisió”.

"Encara que a la tele no hi ha res definitiu, tinc intenció de continuar. No tinc plans del contrari".

En aquest punt, Patricia ha estat preguntada sobre què li va dir el seu ex quan li va comunicar el retorn als mitjans.

I ha estat molt sincera: “Li vaig comentar els meus plans i simplement em va dir que era on havia de ser periodista. Però no em va donar cap consell específic”.

“Ens portem bé, però va considerar el meu moviment a la televisió com una cosa lògica i normal”.

Ramón García junt amb Patricia Cerezo pel carrer
Patricia Cerezo no va dubtar a explicar a Ramon que tornava a treballar a la televisió | GTRES