Primer pla d'Antonio Rossi somrient en un esdeveniment a Madrid

El xicot d'Antonio Rossi li envia un missatge romàntic per celebrar la seva relació

Antonio Rossi ha confirmat que es casa amb el seu xicot, Hugo Fuertes

Antonio Rossi és l'home del qual s'està parlant més en aquests moments pels passadissos de Telecinco. El motiu és que, per sorpresa, s'ha revelat que es casarà. Ho farà amb el que fa la seva parella des de fa dos anys, el model Hugo Fuertes.

Antonio, després de sortir a la llum l'enllaç, no ha dubtat a parlar amb absoluta sinceritat a la televisió. Ho ha fet deixant clar com està de feliç i que és afortunat per tenir el seu noi a la seva vida. I aquest no ha dubtat a respondre-li a xarxes socials amb un romàntic missatge.

Antonio Rossi rep un missatge molt tendre de la parella

Antonio Rossi està enhorabona perquè passarà per l'altar, com també ho farà el seu company de cadena Kiko Hernández. Ell, després de dos anys al costat d'Hugo, ha decidit legalitzar el seu amor i es convertiran en matrimoni Quan? Pel que sembla, serà el 16 d'agost del 2024.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

La notícia ha corregut com la pólvora pels mentiders de la premsa rosa i han arribat a El programa de AR on ell treballa. Per això no n'ha quedat cap altra que parlar sobre l'assumpte. Ho ha fet amb un somriure a la boca i absoluta sinceritat.

Antonio ha afirmat: “Em caso l'any que ve, estic molt feliç i molt content. Tot està organitzat: la data, el lloc, el DJ... Estem molt feliços, abraçant la vida i l'amor”.

“És una bona notícia que no cal amagar, es compta amb total naturalitat”.

Rossi ha vist que el seu xicot no ha quedat indiferent a aquestes paraules. Per aquest motiu, no ha dubtat a respondre-les de manera romàntica. Exactament pujant a les seves stories una fotografia on apareixen fent-se un petó, acompanyada d'aquest text: “Com la vida, l'amor és així”.

“Neix del no-res i es converteix en tot. Mai vaig imaginar-me enamorar-me així. No tenies previst sentir amor”.

A això ha afegit: “L'amor és així, inspirador, captivador, commovedor, provocador i, de vegades, temptació. L'amor és així, controlador, és dictador emocionant, apassionant depredador”.

Storie de Hugo Fortes a Instagram escrivint sobre l'amor a Antonio Rossi amb una foto fent-se un petó
Antonio Rossi ha rebut aquesta declaració d'amor del noi | Instagram, @hugo_fuertes

De la mateixa manera, el nuvi d'Antonio ha pujat el vídeo de la seva intervenció televisiva. I al costat d'aquesta ha posat les emoticones de dos nuvis i un anell de compromís.

Però això no és tot, perquè després ha retuitat una publicació del seu futur marit. Es tracta d'una imatge dels dos agafats de la mà alhora que l'Hug recolza el cap sobre el d'Antonio. Al costat hi apareix un monosíl·lab, sí, que demostra alt i clar que volen fer el pas de passar per l'altar.

Storie de Hugo Forts a Instagram amb el vídeo d'Antonio Rossi anunciant el seu casament a Telecinco el 9 d'agost de 2023
Antonio Rossi ha vist Hugo dedicar-li més tendres publicacions després de revelar-se el seu enllaç | Instagram, @hugo_fuertes

Antonio Rossi, agraït per les mostres d'afecte

Antonio Rossi no pot amagar la seva alegria pel pas personal que farà. I també la sent pels missatges i mostres d'afecte que està rebent des que se'n va revelar l'enllaç. No ha dubtat a donar les gràcies públicament a tothom.

En concret, ho ha fet compartint a les stories una foto del seu xicot d'esquena a la platja aixecant un mocador a l'aire. La mateixa l'ha acompanyat d'aquestes paraules: “Fa mesos que gaudim de cada instant. Vivint-ho amb molta il·lusió”.

“Aquest va ser un, fa tan sols unes setmanes de rialles a la platja parlant de coses del casament. Gràcies a tots pels missatges. Us anirem explicant coses, sí”.

Això sí, Rossi no ha estat l'únic a manifestar-se, també ho ha fet Fuertes a través d'un vídeo a Instagram. En aquest diu: “Estic molt content i molt feliç. Sabeu que m'encanta compartir absolutament tot amb vosaltres i això de callar-me tres mesos una cosa tan important m'ha costat una mica”.

“Però a partir d'ara us faré partícips de tot. Jo organitzaré el casament”.