Álvaro Muñoz Escassi amb barba i cabell curt en vestit, amb un fons blau i un logotip de Telecinco a la cantonada inferior dreta.
GENT

El vídeo privat d'Álvaro Muñoz Escassi sense samarreta que Telecinco no vol emetre

Surten a la llum les imatges d'Álvaro Muñoz Escassi que comprometen el genet i que han intentat amagar

Álvaro Muñoz Escassi s'ha convertit en el personatge del moment després de la ruptura recent amb María José Suárez. L'estiu ha alterat la premsa rosa i el genet ha ajudat a pujar la temperatura. Primer ho va fer amb la seva entrevista a ¡De Viernes!, on va confessar certes parts de la seva vida íntima que molt pocs coneixien.

Ara, a aquestes declaracions se'ls ha sumat un vídeo d'Escassi que Telecinco s'ha negat a emetre per protegir així el genet. Es tracta d'unes imatges d'un Álvaro completament desfermat i desinhibit que Diego Arrabal sí que ha compartit.

Home amb ulleres i barba en un entorn urbà amb rètols a la paret.

El vídeo compromès d'Álvaro Muñoz Escassi

La vida sentimental d'Álvaro Muñoz Escassi sempre ha estat envoltada de polèmiques per la seva manera de manejar-se amb les parelles. El genet té una fama de conqueridor nat que ha ajudat a engrossir notablement la seva llista de conquestes. Tot i això, ha estat incapaç de controlar els seus instints i ha acabat sent infidel a la majoria de les dones amb qui ha estat.

Tot i això, a Telecinco hi ha un afany de blanquejar la imatge d'Escassi que ha cridat l'atenció de molts periodistes. Arrabal n'ha estat un i l'encarregat de revelar la veritable cara d'Álvaro. Ho ha fet compartint un vídeo privat del genet durant una de les seves festes.

EXCLUSIVA!! PUBLICAMOS EL VÍDEO DE ÁLVARO MUÑOZ ESCASSI.

Durant aquests dies en què Escassi és notícia per la ruptura amb María José Suárez, s'ha parlat sobre fotos i vídeos del genet. Proves que demostrarien com és veritablement l'ex de Lara Dibildos i les vegades que se l'ha vist sent infidel.

Tot i això, cap d'aquestes evidències ha vist la llum. Fins ara, quan Diego, com a denúncia pel blanquejament de Telecinco a Escassi, ha fet un pas endavant. “Només en aquest canal, podràs veure el vídeo d'Álvaro Muñoz Escassi en estat pur”, anunciava Arrabal.

Captura de YouTube amb Diego Arrabal a l'estudi i amb un micròfon el 22 de novembre de 2023

En aquestes imatges es veu el genet darrere la barra d'un bar. Amb la camisa oberta, s'intueix que porta unes quantes copes de més, ja que és incapaç de filar una frase sencera i amb coherència. El paparazzi s'absté de donar la seva opinió, però els seus gestos són una clara mostra del que opina sobre el comportament d'Escassi.

Álvaro Muñoz Escassi aconsegueix desviar l'atenció sobre com és en realitat

"Em sorprèn que a Telecinco s'estigui blanquejant la imatge d'Álvaro Muñoz Escassi", opinava Diego. Hores abans del seu directe, va estar atent al que s'ha estat parlant a la cadena del genet i no sortia de la seva sorpresa. “Aquesta tarda, a TardeAR, ha estat un desvari la manera de blanquejar-lo”, assenyalava.

Aquesta mateixa opinió traslladaven també els col·laboradors de Ni que fuéramos després d'analitzar la seva entrevista a ¡De Viernes!. El motiu de protegir el genet la donava Arrabal al seu canal, apuntant al desig d'Ana Rosa de fitxar Escassi com a col·laborador.

Captura d'Álvaro Muñoz Escassi al plató de De Viernes, amb ulleres i camisa fosca en un set de televisió amb llums de neó grogues i blaves.

Sigui com sigui, la veritat és que Álvaro ha aconseguit entabanar, no només les seves parelles, sinó els col·laboradors de Telecinco. Però no a Diego, que sembla conèixer a la perfecció com és en realitat Escassi fora dels focus.

La seva feina com a paparazzi l'ha portat a captar més d'un moment incòmode d'alguns famosos. Álvaro n'és un, i per això no ha aconseguit que Arrabal es posicioni al seu costat i justifiqui els seus comportaments.

És per això que decidia fer públic el vídeo íntim del genet amb intenció de desemmascarar-lo i mostrar aquell costat que ha estat ocult. “Quina vergonya, va una mica perjudicat”, apuntava una usuària. "A Telecinco van tots a favor d'Escassi", assenyalava una altra.

➡️ Gent

Més notícies: