Muntatge de Maria Patiño i Víctor Sandoval
GENT

La resposta de María Patiño en conèixer la situació econòmica de Víctor Sandoval

Víctor Sandoval reconeix la reacció de María davant els problemes econòmics que va travessar després de 'Sálvame'

Víctor Sandoval és un dels integrants que componen el nou programa Ni que fuéramos Shhh que avui s'estrena a Ten. El periodista rep amb il·lusió aquest nou projecte després que el final de Sálvame el deixés sense feina.

Sandoval no ha amagat mai els seus problemes econòmics i, per a ell, tornar a la televisió ha estat la seva salvació. Actualment, no guanya prou per comprar-se un pis en propietat, però ha pogut llogar un habitatge petit a la Puerta de Toledo, Madrid. Després de conèixer la seva situació, la resposta de María Patiño ha estat la de romandre al seu costat i no “deixar-me anar de la mà mai”.

Víctor Sandoval confessa el paper que exerceix María Patiño a la seva vida

Víctor Sandoval ha recordat com va ser de complicat presenciar el final de Sálvame i el veto que hi va arribar. Mentre uns altres col·laboradors van intentar tirar endavant amb altres projectes, Sandoval es va quedar completament sense res. La seva situació econòmica era molt precària, doncs, tal com ha confessat, “he estat cinc mesos sense feina, sense cobrar ni l'atur”.

Per sort per a ell, el nou programa presentat per María Patiño va decidir comptar amb la seva presència. I és que entre ell i la presentadora hi ha una relació d'amistat gairebé fraternal. De fet, la resposta de Patiño davant la situació de Víctor va ser “no deixar-me anar de la mà mai”.

Captura de María Patiño a la roda de premsa de Ni que fóssim Sálvame

Ell mateix ho ha confessat així en una entrevista per a la revista Semana, on ha parlat d'aquest nou projecte i de la seva vida actual. Encara que està molt emocionat de treballar a Ni que fuéramos Shhh, reconeix que se sent en un “abisme”. Sobretot, per la incertesa que suposa aquest nou camí a Ten i com reaccionarà l'audiència.

De moment, gràcies als guanys amb el documental de Netflix, Víctor ha pogut llogar un pis a la Puerta de Toledo. Reconeix haver deixat enrere el “cau” on vivia a Chamberí i sentir-se molt més tranquil. Part d'aquesta tranquil·litat és gràcies a María, qui, des del primer moment, n'ha estat molt pendent.

Captura de Víctor Sandoval a 'Ni que anéssim'

La gallega era coneixedora de la seva delicada situació econòmica i no n'hi havia dia que no li telefonés per interessar-s'hi. Fins i tot explica que va ser Patiño qui “em va ajudar amb la mudança”. Ella, i Belén Esteban, a qui agraeix que també hagi estat sempre al seu costat.

Víctor Sandoval reconeix que ha guanyat molts diners

Per a Víctor Sandoval, el seu gran alleujament després del final de Sálvame va ser el documental de Netflix. Encara que no va tenir l'acollida ni l'èxit que s'esperaven, el col·laborador reconeix que li van pagar molt bé. “La veritat és que sí, no em queixo, ben al contrari, i no només que et paguin molts diners, sinó com et cuiden”, admetia.

Precisament ha estat gràcies a aquests diners pels quals ha pogut llogar un nou pis i moblar-lo al seu gust. Sandoval sembla haver deixat enrere totes les penúries per les quals va passar i actualment admet estar més “tranquil”. “Jo casa meva no la vaig pagant al mes, jo tinc quatre o cinc anys pagats, perquè, si no, els diners se'n van”, confessava.

Chelo García Cortés, Victor Sanvodal, Maria Patiño, Lydia Lozano, Kiko Matamoros, Kiko Hernández, Terelu Campos i Belén Esteban a Sálvese qui pugui de Netflix

“Tots els diners de Netflix són a la casa”, afegia, deixant clar que ara tot depèn de com funcioni Ni que fuéramos Shhh. “Espero que no ens donin l'esquena ara, em fa por perquè és una cosa nova”, argumentava amb el desig que aquest projecte funcioni.

Sandoval ha invertit i lluitat molt en la seva nova vida i només espera que no torni a caure al pou on va estar. Afortunadament, gràcies a María, ha pogut sortir a la superfície i tornar de nou a la televisió.

➡️ Gent

Més notícies: