Muntatge de fotos de primer pla de Manuel Bedmar i, al costat, una imatge del sogre, Antonio David Flores
GENT

La vertadera situació que travessa Manuel Bedmar, el gendre d'Antonio David Flores

Manuel Bedmar torna a les seves xarxes socials i revela a través d'una nova publicació quina és la seva situació personal actual

Manuel Bedmar ha tornat a les seves xarxes socials per compartir amb els seus seguidors una publicació molt reveladora. A través del seu perfil d'Instagram, el gendre d'Antonio David Flores ha revelat quina és la vertadera situació que està travessant.

Avui dia, tant Rocío Flores com la seva parella actual estan totalment centrats en la seva tasca dins de Farmasi, un projecte que van crear junts el mes de juliol passat. Segons van anunciar en el seu moment, es tracta d'un negoci de networkmarketing, que té com a objectiu principal la venda i la distribució de productes de bellesa.

Tot i això, des del principi, l'empresa de Manuel Bedmar i la filla d'Antonio David Flores no ha estat exempta de polèmiques. De fet, diversos mitjans de comunicació van arribar a assegurar que es podria tractar d'una presumpta estafa piramidal. Cosa que no li va agradar gens a la influencer.

Rocio Flores i Manuel Bedmar al Festival Starlite Occident a 11 d'agost de 2023 a Marbella
Manuel Bedmar i Rocío estan molt centrats en el negoci en comú | Europa Press

“Estic tan farta d'aquesta classe de notícies, passo olímpicament”, va assegurar Rocío Flores, visiblement emprenyada. “El sistema piramidal a Espanya està prohibit, abans de crear una notícia estaria bé que les persones s'informessin i revisessin la llei”, transmetia.

Actualment, i malgrat les crítiques, tant Manuel Bedmar com la seva parella continuen molt implicats amb el negoci. Tant és així que fa uns dies la influencer va compartir a Instagram l'últim objectiu que havien aconseguit.

Ara, i malgrat l'èxit que està tenint el negoci, el malagueny ha tornat a les xarxes socials amb una publicació inesperada. A través de les històries d'Instagram, el gendre d'Antonio David Flores ha revelat quina és la situació personal que travessa. Encara que les seves publicacions recents el delaten, ja que deixen entreveure quin nivell de vida porta el jove.

Manuel Bedmar aclareix a les xarxes la situació per la qual està passant: “Si jo puc, tu pots”

Manuel Bedmar ha tornat al seu compte d'Instagram per compartir amb els seus més de 61 000 seguidors una reflexió molt reveladora. Una confessió que s'ha produït després que els rumors sobre la seva empresa hagin tornat a l'actualitat.

Fa tot just unes hores, el gendre d'Antonio David Flores ha publicat una història enigmàtica a aquesta xarxa social. Sobre un fons blanc, el malagueny ha escrit un missatge molt confús: “Si jo puc, tu pots”.

Amb aquest text curt però revelador, Manuel Bedmar ha compartit amb els seus seguidors dues valuoses lliçons de vida. Amb la primera, ha volgut deixar clar que amb esforç i dedicació es pot aconseguir allò que et proposis.

Captura de la storie d'Instagram de Manuel Bedmar que mana un missatge d'ànim a tothom amb la frase
Manuel Bedmar revela la vertadera situació que travessa | Instagram, @manuelbedmar14

Ara bé, sembla que també ha volgut donar ànims a totes aquelles persones que no estan passant per un bon moment personal.

Sigui com sigui, tot apunta que Manuel Bedmar i Rocío Flores estan passant per un dels millors moments de la seva vida. Tant és així que, malgrat les crítiques que sempre han envoltat Farmasi, tots dos continuen molt il·lusionats i apostant pel seu projecte.

I n'és una prova l'última informació que ha compartit el malagueny una hora abans de la seva reflexió profunda. Hi apareix el gendre d'Antonio David Flores molt content per la incorporació de tres noves emprenedores al seu equip de feina.

Storie de l'Instagram de Rocío Flores amb els companys
Rocío Flores es reuneix amb part de l'equip de Farmasi | Instagram

"I així es tanca un final de mes", ha assegurat Manuel Bedmar molt emocionat, mentre mostrava els missatges de confirmació de les noves companyes.

Per la seva banda, fa uns dies, Rocío Flores va acudir al seu perfil d'Instagram per compartir amb tots els seus seguidors alguns detalls del seu darrer dinar d'empresa.

Amb motiu de les festes de Nadal, la influencer es va reunir a Màlaga amb part de l'equip fundador de Farmasi per gaudir d'un tiberi en un conegut restaurant italià. "Companys que són família", va escriure la jove amb una fotografia d'aquell dia.