Montaje de fotos de primer plano de Rocío Carrasco y su hija, Rocío Flores, ambas con rostros sonrientes
GENT

La festa on va acudir Rocío Flores després de la derrota definitiva de Rocío Carrasco

Rocío Flores comparteix en xarxes socials unes imatges de l'última festa a què ha acudit després del nou revés judicial que ha rebut la seva mare

Rocío Flores torna a les xarxes socials per compartir amb els seus seguidors unes fotografies reveladores. La influencer hi ha revelat els detalls de l'última reunió social a què ha acudit després de fer-se oficial l'última derrota judicial de la seva mare.

Aquest dimarts, 28 de novembre, ha suposat un abans i un després per a Antonio David Flores i la seva primera exdona. Segons ha publicat Informalia, després de cinc anys d'espera, els jutges han tornat a donar la raó a l'exguàrdia civil.

L'any 2017, la mare de Rocío Flores va presentar una querella contra el seu exmarit per un suposat delicte de maltractament psicològic. I encara que va ser desestimada de manera provisional, el 2018 es va reobrir breument el cas, moment en què es va acceptar el recurs del youtuber.

Muntatge de fotos de primer pla d'Antonio David Flores i la seva exparella, Rocío Carrasco, amb diners de fons
Rocío Carrasco torna a perdre contra el seu exmarit davant la justícia | e-noticies.cat

Aquesta reobertura va comportar un nou sobreseïment provisional confirmat pel Tribunal Suprem, decisió que ha allargat el procés durant cinc anys més.

Tot i això, i després de no poder presentar noves proves o testimonis que donin suport a la seva querella, Carrasco ha tornat a rebre un nou revés personal. D'aquesta manera, i després d'anys batallant als tribunals, es tanca aquest històric capítol legal protagonitzat pels pares de Rocío Flores.

Per part seva, i coincidint amb la publicació d'aquesta informació, la influencer ha tornat al seu perfil d'Instagram per compartir amb els seus seguidors algunes fotos de la seva última festa.

Rocío Flores acudeix a una festa després de l'última derrota de la seva mare: es reuneix amb part de l'equip de 'Farmasi'

Després de sortir a la llum tots els detalls sobre l'última derrota judicial de la seva mare, Rocío Flores ha tornat a les xarxes socials amb dues fotografies reveladores. Hi podem veure la jove amb l'equip fundador de Farmasi, projecte empresarial que va crear amb Manuel Bedmar.

Les vacances de Nadal són a tocar, per això les reunions i sopars d'empresa han augmentat de manera considerable. Aquest dimarts, 28 de novembre, la filla d'Antonio David s'ha reunit a Màlaga amb part de l'equip de la seva empresa per celebrar aquestes dates tan assenyalades.

Storie de l'Instagram de Rocío Flores amb els companys
Rocío Flores i part de l'equip de 'Farmasi' organitzen un dinar d'empresa | Instagram

A través de les històries d'Instagram, Rocío Flores ha compartit dues fotografies en què apareix envoltada de part de l'equip de Farmasi. Tanmateix, tal com podem veure a les imatges, Manuel Bedmar no ha estat present en aquesta reunió d'empresa.

"Companys que són família", ha escrit la influencer amb una selfie en què apareixen les 10 persones que formen part de l'equip fundador.

A més, i gràcies a les històries d'una de les companyes de Rocío Flores, hem pogut conèixer més detalls sobre aquest àpat d'empresa. Segons es pot veure en aquest contingut audiovisual, l'excol·laboradora de televisió i els seus companys han escollit un conegut restaurant italià per a la reunió.

Rocio Flores i Manuel Bedmar al Festival Starlite Occident a 11 d'agost de 2023 a Marbella
Al juliol, Rocío Flores i Manuel Bedmar van posar en marxa el seu nou negoci | Europa Press

Al mes de juliol, Rocío Flores i Manuel Bedmar van anunciar a través de les xarxes el naixement de Farmasi, el seu últim negoci en comú. Es tracta d'un projecte de networkmarketing, que té com a objectiu la venda i la distribució de productes de bellesa. Idea que des del principi no ha estat exempta de polèmiques.

Després de posar en marxa la seva empresa, diversos mitjans com ara OkDiario van assegurar que podria estar relacionada amb una presumpta estafa piramidal. Cosa que no va agradar gens a la parella.

Tot i això, i malgrat tots aquests rumors, la família de Farmasi no ha deixat de créixer. Tant és així que fa uns dies el xicot de Rocío Flores va anunciar a través del seu perfil d'Instagram l'arribada d'una nova col·laboradora a l'equip.