Muntatge de Rocío Flores mirant des de darrere Rocío Carrasco mentre aquesta somriu
GENT

El viatge que farà Rocío Flores en sortir a la llum els problemes de Rocío Carrasco

Rocío Flores posa rumb al seu nou destí i així s'allunya d'un dels pitjors moments de Rocío Carrasco després del seu últim fracàs judicial

Rocío Flores ha anunciat als seus seguidors d'Instagram el pròxim viatge que té planejat fer aviat. Coincidint amb els problemes recents de Rocío Carrasco, la filla d'Antonio David ha optat per guardar silenci i per marcar les distàncies.

La filla de 'La más grande' s'ha emportat un disgust després de la sentència del Tribunal Suprem, però la seva primogènita continua centrada en la seva vida. Sobretot en els projectes professionals pels quals viatjarà a Madrid el 9 de desembre.

Rocío Flores posa rumb a Madrid en el pitjor moment per a Rocío Carrasco

La sentència que va arxivar de manera definitiva la causa que Rocío Carrasco mantenia contra Antonio David ha suposat un cop dur. També ha generat un interès mediàtic per conèixer de primera mà les reaccions de l'entorn de la filla de la chipionera.

La més buscada ha estat la de Rocío Flores, que sorprenia els seus seguidors amb un silenci cridaner. Un silenci absolut cap a la innocència que ella sempre va mantenir sobre el seu pare. I així s'ha mantingut compartint amb els seus seguidors el seu dia a dia.

Rocío Flores amb rostre seriós al carrer
Rocío Flores està molt centrada en la seva faceta com a empresària | Instagram, @rotrece

La neta de la cantant està molt centrada en la seva feina i recentment ha comunicat el seu pròxim viatge. Tal com ella mateixa compartia a les seves històries, Rocío posarà rumb a Madrid el 9 de desembre per assistir a la BootCamp.

Es tracta d'un esdeveniment destinat a fer xerrades formatives per dotar els presents del coneixement necessari per a la seva incursió al mercat laboral. Normalment va dirigit al món digital per impulsar carreres creatives en aquest àmbit.

Captura de la storie d'Instagram de Rocío Flores anunciant el seu viatge a Madrid aquest 9 de desembre molt il·lusionada
Rocío Flores viatjarà a Madrid el 9 de desembre | Instagram, @rotrece

Un motiu que li ha portat a Rocío a confirmar la seva presència a l'esdeveniment on compartirà la seva experiència al capdavant del seu propi negoci. Un negoci que, recordem-ho, no va estar exempt de polèmica, però del qual se sent realment orgullosa.

La influencer no ha donat més detalls del lloc exacte on se celebrarà, però la filla d'Antonio David està immersa en tots els preparatius. “He d'organitzar unes coses per al 9 de desembre, que ens n'anem a Madrid, que tenim un esdeveniment superimportant”, anunciava.

Rocío Flores triomfa amb el seu nou negoci, aliena als problemes de la seva mare

Mentre que a la dona de Fidel sembla que les coses se li han capgirat una mica, la seva filla celebrava el seu darrer èxit professional. Fa mesos es va convertir en directora de Farmasi i, segons ella, les coses no li poden anar millor.

"Estem a final de mes i l'equip està tenint uns ascensos brutals, no m'hauria esperat mai que l'equip anés tan bé", explicava orgullosa. Rocío està molt conscienciada en la seva tasca com a empresària i treballa de valent per aprendre més sobre el món dels negocis.

Captura de 'Mañaneros' amb un primer pla de Rocío Carrasco amb ulleres el 18 de setembre de 2023
Rocío Carrasco veu com creixen els seus problemes després del seu últim revés judicial | RTVE

Això li ha permès mantenir el cap ocupat ara que la justícia ha tornat a donar l'esquena a la seva mare. Si bé es pot sentir feliç pel seu pare, sap que la decisió del Tribunal Suprem deixa Rocío sense opcions.

La filla de la chipionera veia com les seves possibilitats de demostrar la seva veritat s'esfumaven, així sumava una nova derrota als jutjats. Un moment dolorós que contrasta amb la felicitat de la qual fa gala la influencer davant dels seus més de 750 000 seguidors.

Rocío continua endavant amb la seva vida i té al davant nombrosos projectes. El primer començarà d'aquí a una setmana i suposarà el seu retorn a Madrid. Veurem Rocío compartint la seva experiència i aconsellant aquells que vulguin seguir els seus mateixos passos.

Sens dubte, són bons temps per a la filla d'Antonio David, que gaudeix de la seva vida allunyada per complet dels mitjans de comunicació.