Muntatge de fotos de primer pla de Rocío Flores amb rostre seriós, i al fons, una imatge d'ella amb un cotxe de 'Farmasi'
GENT

Rocío Flores comunica una cosa important sobre l'empresa després d'acusar-la d'estafa

Rocío Flores continua immersa en el seu darrer projecte

Rocío Flores va deixar tot allò relacionat amb la televisió fa mesos. Des de llavors, ha estat centrada en altres projectes que no tenen res a veure amb la petita pantalla.

Rocío segueix amb la seva faceta de creadora de contingut a xarxes, sobretot a Instagram, on acumula més de 700.000 seguidors. Però, a més, això també ho compagina amb la seva feina com a directora i imatge d'una coneguda firma de maquillatge.

Tot i això, fa uns mesos, alguns mitjans van assegurar que aquesta feina podria estar relacionada amb una presumpta estafa piramidal. Rocío Flores es va pronunciar sobre això i va dissipar qualsevol rumor o xerrameca sobre la seva feina. Ara, la jove influencer ha comunicat una cosa important pel que fa al seu treball per a aquesta firma de cosmètica.

Rocío Flores es pronuncia sobre el seu projecte

Rocío va haver de deixar de banda la televisió i tot allò relacionat amb els mitjans de comunicació. La noia veia com la seva salut mental es posava en perill i decidia desvincular-se de la petita pantalla. A les xarxes socials, Rocío Flores trobava un bon filó, aconseguint que el seu nom es convertís en un gran reclam per a les marques i col·laboracions.

La noia buscava nous horitzons més enllà de les xarxes i fitxava per una coneguda marca de cosmètics on és imatge i directora. Rocío ha compartit en els darrers temps com és el seu treball per a aquesta marca, on ha revelat els seus progressos i alegries que li està donant el projecte.

Rocío Flores posant somrient en un photocall
Rocío Flores, molt centrada en el seu darrer projecte | GTRES

Tot i això, des d'OK Diario van arribar a afirmar que aquesta empresària podria estar relacionada amb una presumpta estafa piramidal. Rocío, de forma molt contundent i directa, es va pronunciar sobre això donant-li zero importància.

"Estic tan farta d'aquesta mena de notícies. Passo olímpicament", va assegurar als mitjans que li van preguntar al seu moment. A més, recordava a tots aquells que afirmaven una cosa així que "per començar, bàsicament, el sistema piramidal a Espanya està prohibit", va assenyalar.

La noia animava tots aquests mitjans que "abans de crear una notícia estaria bé que les persones s'informessin, revisar la llei i veure una sèrie de coses. I el multinivell està legalitzat a Espanya", ha sentenciat. A Rocío li semblava “surrealista” haver de justificar-se sobre aquestes coses.

Ara, uns mesos després d'aquesta polèmica, Rocío ha comunicat una cosa important pel que fa al seu projecte. I és que, segons ha compartit amb els seus seguidors, gràcies a l'esforç i la constància ha aconseguit l'entrada per al cotxe.

Rocío Flores està molt il·lusionada amb la seva feina

La jove reconeixia estar molt feliç amb allò que ha aconseguit. "Em sento molt orgullosa d'haver pres aquesta decisió i d'apostar-ho tot al meu negoci. Em sento molt orgullosa d'haver aconseguit aquest repte personal que em vaig posar al seu dia", revelava al seu post.

Storie de Rocío Flores parlant amb els seus seguidors de la tornada a xarxes socials
Rocío comparteix com està d'il·lusionada amb el seu projecte | Instagram, @rotrece

A més, Rocío Flores assegurava als seus seguidors que "això és només el començament i segueixo deixant-me la pell en aquest projecte". Tot i les crítiques rebudes, la influencer afirma estar "feliç i agraïda".