Un home amb jaqueta fosca mira cap a la dreta, amb el mar i un paisatge borrós al fons. A la imatge també apareix un emoji de "silenci" (🤫) a la part inferior esquerra.
GENT

Les fotos de les vacances secretes d'Andrés Iniesta: podria estar a Catalunya

Andrés Iniesta ha compartit unes imatges de les seves vacances i molts s'han fixat en un detall important

Andrés Iniesta s'ha convertit en una eminència en el món del futbol. No obstant això, potser el seu moment més memorable va arribar el 2010, quan va marcar el gol decisiu a la final de la Copa del Món a Sud-àfrica. El qual va atorgar a Espanya el seu primer títol mundial.

El seu gol a la pròrroga contra els Països Baixos no només va consolidar el seu estatus com un heroi nacional, sinó que també li va valer el sobrenom de "L'Il·lusionista". El 2018, després d'una carrera estel·lar a Europa, Iniesta es va traslladar al Vissel Kobe de la J1 League al Japó.

Tot i això, després d'una llarga temporada, és moment de descansar. Així ho hem pogut veure a través de les seves xarxes socials on sovint ens mostra petits detalls de la seva vida privada. D'aquesta manera, podria haver escollit una destinació molt especial.

Fotografia d'Andrés Iniesta i els seus fills a la terrassa de casa seva al Japó

El racó de Catalunya on podria estar Andrés Iniesta

Andrés Iniesta ha causat molt enrenou amb la seva última foto. I és que segons sembla, podria estar gaudint de les seves vacances en un preciós racó de Catalunya. El futbolista no ha compartit la ubicació del lloc, però alguns ja han començat les apostes.

Després de veure aquestes publicacions, han estat diversos dels seus seguidors els que han assegurat que podria ser a Catalunya, més concretament a la Costa Brava. I no seria estrany, ja que els paratges de la zona costanera de la província de Girona són espectaculars.

“Ha de ser la Costa Brava, gaudiu de família” o “Catalunya?”, són alguns dels comentaris que hem trobat. Tot i això, Andrés Iniesta ha optat per no dir res al respecte, ja que ara és moment de gaudir tranquil amb els seus éssers estimats.

Captura d'Instagram d'Andrés Iniesta i la seva família al camp de futbol a la terrassa de casa seva al Japó

Andrés Iniesta i Anna Ortiz tenen cinc fills en comú

En l'àmbit personal, Iniesta és conegut per la seva humilitat i professionalisme i està casat amb Anna Ortiz, amb qui té cinc fills. Valeria (11 anys), Paolo (8 anys), Siena (5 anys), Romeo (3 anys) i, finalment, Olympia. El matrimoni ja és una família de set.

Andrés Iniesta i Anna Ortiz es troben vivint al Japó. No ha de ser fàcil estar lluny de la seva terra i encara menys dels seus familiars i amics. No obstant això, la família ha creat la seva nova llar al continent asiàtic.

➡️ Gent

Més notícies: