Muntatge d'Olga Moreno i Ana Luque cares somrients
GENT

La veritable raó per la qual Olga Moreno no vol saber res d'Ana Luque

Surt a la llum què va motivar que Olga Moreno decidís distanciar-se completament d'Ana Luque i posar fi a l'amistat

Olga Moreno posa rumb a Supervivientes en una situació molt diferent de la de l'any 2021, on es va proclamar guanyadora. En aquesta ocasió, la sevillana aterra a Hondures, havent trencat completament amb el seu passat tant sentimental com personal. Perquè aquesta vegada no comptarà amb el suport d'Antonio David ni tampoc amb el d'Ana Luque.

Fa anys que Olga i Ana van deixar de ser amigues. El veritable motiu pel qual Moreno ja no vol saber res de Luque és que hi ha una tercera persona que estaria influint en la sevillana. “Potser alguna persona que l'envolta no vol que siguem amigues”, va apuntar Luque en una de les últimes entrevistes.

Muntatge de fotos d'Olga Moreno i Ana Luque al plató de 'Supervivientes' a Telecinco

L'origen del distanciament entre Olga Moreno i Ana Luque

Ana Luque va ser de les primeres a reaccionar al retorn d'Olga Moreno com a concursant de Supervivientes All Stars. Encara li dol que la sevillana no la defensés al seu concurs i, en aquesta ocasió, no pensa moure un dit per defensar-la. Això confirma que la seva relació continua sent completament nul·la.

De l'altra banda, Olga tampoc ha comptat amb Ana com a defensora, ja que continua sense voler saber-ne res. La raó que Moreno hagi trencat tota relació amb Luque és que una tercera persona que hi estaria influint. “Potser alguna persona que l'envolta no vol que siguem amigues perquè estigui gelosa de mi”, va revelar Ana.

Primer pla d'Olga Moreno amb rostre molt seriós

Després de tornar d'Hondures i mostrar la seva decepció amb Olga, Ana no va dubtar a revelar en quin punt estava la seva amistat. Va confirmar en diverses entrevistes que no havia aconseguit parlar amb ella i va lamentar que “no arribem a una entesa”. Encara més, fins i tot va deixar caure la possibilitat que una tercera persona s'estigués ficant entre elles.

En una de les últimes entrevistes, l'exsupervivent va confessar no entendre la postura que Olga havia pres amb ella. Per això va assenyalar la possibilitat que algú de l'entorn de la dissenyadora estigués malmesclant-les. Tanmateix, repassant l'hemeroteca, la veritat és que Ana no s'ha tallat a l'hora de parlar sobre la vida de l'andalusa.

Imatge d'Ana Luque al plató de Telecinco

Ana es va asseure al Deluxe i va destapar algunes de les mentides que Olga havia explicat presumint de ser una família feliç. També va fer al·lusió a la seva nova relació amb Agustín Etienne qualificant-la de “muntatge”.

A més, va revelar que la relació entre Olga i Rocío Flores no era tan idíl·lica com feien creure. De fet, va confirmar que feia temps que estaven travessant una crisi. Per tot això, Olga va optar per distanciar-se completament de Luque i deixar de tenir-hi contacte.

Ana Luque adverteix Olga Moreno

Un any després que Olga es proclamés guanyadora de Supervivientes 2021, la seva gran amiga posava rumb a Hondures. Una notícia que la dissenyadora no va encaixar gens bé, ja que coincidia amb la seva ruptura amb Antonio David.

Ana no va pensar mai que li hagués de demanar permís per participar-hi, encara menys per concedir exclusives. No obstant això, encara que Luque va assegurar que només parlava de la seva vida, sempre hi havia alguna referència a Olga. Això va contribuir a fer que la distància entre elles augmentés considerablement.

Ana Luque al 'El programa de l'estiu' amb rostre somrient

"Ha focalitzat en mi tota aquesta ràbia i dolor que ha sentit", comentava Ana sobre el tracte que estava rebent de Moreno. “No m'he ficat en res, sempre he estat aquí”, es defensava.

No és estrany que, tenint en compte el passat entre elles, Ana hagi estat de les primeres a reaccionar a la tornada d'Olga. Ho feia a Fiesta amb una actitud amb què deixava clar que encara hi ha una enemistat entre elles.

“Ella no em va defensar mai, la vaig defensar jo a ella, molt més que ella a mi. Però som traginers i en el camí ens trobarem”, va sentenciar. Ana va confessar que no la defensarà i que tampoc pensa pronunciar-se sobre el seu concurs.

➡️ Gent

Més notícies: