Muntatge de Sara Carbonero amb Isabel Jiménez
GENT

Sara Carbonero demostra qui és el seu màxim suport quan Isabel Jiménez no hi és

Sara Carbonero ha reaparegut després de la misteriosa visita a l'hospital i l'afectuós missatge que li va enviar la seva amiga Isabel Jiménez

Sara Carbonero ha reaparegut molt somrient i animada després de la recent visita a l'hospital. Una reflexió que compartia la periodista respecte al període que ella mateixa va passar ingressada va fer saltar totes les alarmes.

És més, molts van arribar a pensar que Carbonero pogués estar travessant un nou sotrac a la seva salut, tot i que actualment es mostra completament recuperada del càncer.

"Em produeix una estranya alegria que a l'habitació 678, just en aquest moment, algú llegeix exactament el mateix llibre que jo, probablement al mateix sofà de polipell, amb la mateixa incertesa", començava escrivint la Sara.

Sara Carbonero captada somrient mentre camina pel carrer

"Tots sabem la necessitat d'amor i afecte aquests dies interminables. Entre aquestes parets es valora molt més qualsevol gest, qualsevol detall, qualsevol bufada d'aire fresc. Qualsevol bona notícia", se sincerava Carbonero a les xarxes socials.

Una publicació davant la qual molts li van voler enviar tot l'afecte, inclosa la seva amiga Isabel Jiménez, que és la seva mà dreta i l'ha acompanyat en els seus pitjors moments.

"On és la música, aquí és. T'estimo comare", li comentava la presentadora. Una cosa que donava peu a tota mena d'especulacions, ja que la Sara no acabava de confirmar si era una visita puntual a l'hospital.

Sara Carbonero reapareix amb el seu fill

I encara menys aclaria si es tractava d'ella o d'un familiar proper. Tot i això, recentment hem pogut veure-la molt tranquil·la i relaxada en companyia del seu fill.

A les imatges captades per Europa Press, podem comprovar que la Sara Carbonero es troba perfectament i s'ha bolcat amb els seus fills.

Així, aquest divendres la vèiem reprenent les tasques diàries. De fet, a primera hora de la tarda deixava un dels nens al seu entrenament de futbol. I, poc després, parava a posar gasolina en una benzinera.

Sara Carbonero amb el seu fill passejant pel carrer

De moment, tot indica que la Sara prefereix guardar silenci respecte al motiu de la seva misteriosa visita a l'hospital, encara que es deixava veure força animada.

I també tornava a recórrer a les xarxes, on li agrada compartir missatges amb molt de significat. Aprofitant el Dia Internacional de la Poesia, Carbonero es desfogava amb un text dedicat a aquells que sempre han estat al seu costat.

"Als que estimo i m'estimen sense dependència, als que temen que els camins ens separin perquè saben dels retrobaments", es pot llegir en una de les últimes publicacions de la Sara Carbonero.

➡️ Gent

Més notícies: