Rosalía i la seva germana amb un dolç i una imatge de dos nois abraçats borrosa i un símbol de pregunta
GENT

La discreta germana de Rosalía que té un xicot gairebé tan famós com ella

La germana de Rosalía, Pilar Vila, manté una relació amb Diego Ibáñez, el vocalista del grup Carolina Durante

Pilar Vila, la germana de Rosalía, manté una relació amb el cantant del grup Carolina Durante, Diego Ibáñez. Tot i que Pilar prefereix mantenir un perfil més baix en comparació de la seva famosa germana, el seu vincle amb Ibáñez ha captat l'atenció dels seguidors dels dos artistes. Rosalía era qui confirmava la relació al seu compte d'Instagram.

La notícia sobre la relació amorosa de Pilar Vila amb Ibáñez va causar un gran enrenou entre els seguidors de la cantant catalana. Va ser la mateixa Rosalía qui va confirmar la relació a través d'unes fotografies compartides a les seves xarxes socials, durant una trobada amb els seus amics a Barcelona. Entre les imatges compartides per Rosalía, una va captar l'atenció: la de Pilar abraçant afectuosament el cantant de Carolina Durante i exparella d'Amaia Romero.

La germana de Rosalía abraçant el seu xicot Diego

Rosalía va ser qui va confirmar la relació

Aquest moment revelador, en què s'evidenciava la relació entre Pilar i Diego, es va convertir en el punt focal de les converses en xarxes i els mitjans de comunicació. La fotografia es va fer abans de la gira de Rosalia per Amèrica Llatina el 2023, i es va convertir en la confirmació pública d'un enllaç que havia estat rumorejat molt de temps. Aquests rumors havien sorgit un mes enrere quan Rosalía va anar a un concert de Carolina Durante i ara queda clar que va anar per veure el xicot de Pilar.

Rosalía i la seva germana Pilar menjant un dolç

La relació entre totes dues, Rosalía i Pilar, va més enllà dels llaços de sang, ja que també són companyes de feina. Tot i la creixent fama de Rosalía, la relació entre elles encara és sòlida i propera, fent que la mateixa Rosalía l'hagi escollit per estar al seu gran equip. El suport incondicional entre totes dues es manifesta en cada aspecte de les seves vides.

Pilar és la més gran i va començar a estudiar la carrera d'Humanitats. Tot i això, la seva trajectòria acadèmica va prendre un gir inesperat quan Rosalía va començar a experimentar l'èxit en la indústria musical. Davant la sol·licitud de Rosalía perquè treballés amb ella, Pilar va abandonar els seus estudis per col·laborar amb la seva germana en el seu ascens cap a la fama mundial que té avui dia.

Rosalía va escollir Pilar com la seva assessora personal

Amb 33 anys, la Pilar és l'assessora d'imatge personal de Rosalía. La seva habilitat per comprendre i realçar la imatge de la seva ''Rosi'' ha estat fonamental en la projecció de l'impacte visual que acompanya la personalitat d'una artista com ''la Rosalía''.

La cantant Rosalia posa al photocall dels premis 'Latin Grammys 2023'

A una edat primerenca, es va convertir en mare del seu fill Genís, cosa que la va portar a assumir el paper de ser mare soltera. Per a Pilar, la cura i el benestar del seu fill són la seva prioritat absoluta, i la seva dedicació a la seva família reflecteix el seu compromís profund amb els seus i el seu amor. Sens dubte, Rosalía ha deixat clar moltes vegades l'amor que sent pel nebot.

➡️ Gent

Més notícies: