Muntatge d'Immaculada Casal a un programa de Canal Sud ia l'esquerra una foto d'Antonio Tejado enfadat amb la icona d'una cara trista al costat
GENT

Inmaculada Casal, Antonio Tejado i els 100.000 euros que podrien canviar-ho tot

Inmaculada Casal i María de Monte han tallat amb Antonio Tejado, que ha demanat abandonar la presó


Casal ha defensat la presumpció d'innocència d'Antonio Tejado públicament, però manté aquesta postura en privat? No, el periodista Nacho Abad assegura que en seu judicial va apuntar contra el nebot de María del Monte, que està desitjant sortir de la presó. El problema és que la Fiscalia s'ha oposat a aquesta petició i el jutge ha de prendre una decisió com més aviat millor.

Inmaculada Casal i María del Monte han trencat la relació que les unia a Antonio Tejado després dels últims esdeveniments. Aquest insisteix que és innocent, encara que cada vegada hi ha més veus que asseguren el contrari. Mentrestant, les autoritats han imposat una fiança de 100.000 euros perquè pugui abandonar la presó.

Antonio Tejado a la casa de Gran Hermano amb el rostre enfadat

Els 100.000 euros que podria pagar a l'Antonio marcaran un abans i un després en aquest conflicte. El primer és que el jutge autoritzi l'operació, ja que la Fiscalia insisteix que Tejado i la resta de la banda ha de continuar a la presó. El problema és que quan surti haurà de donar la cara davant de María del Monte i Inmaculada.

Casal és periodista i entén perfectament que hagi de donar certes explicacions. En públic ha optat per guardar silenci per protegir la seva dona, encara que fonts properes n'han destapat la postura. Cada cop són més els que asseguren que Inmaculada i María ja no confien en la versió d'Antonio.

Inmaculada Casal i la seva decisió amb Antonio Tejado

Inmaculada ha decidit guardar les formes de cara al públic, però no té intenció de retrobar-se amb Antonio Tejado. Aquest vol tenir una reunió amb la seva tia per donar-li explicacions. La qüestió és que aquesta cita podria no produir-se mai, independentment que l'Antonio aconsegueixi sortir de la presó.

Muntatge d'Immaculada Casal amb María del Monte, totes dues a Canal Sur

En cas que el jutge autoritzi la petició que ha fet l'advocat d'Antonio, Fernando Velo, tindrem un altre problema. D'on traurà el col·laborador els diners per pagar la fiança? Si la situació fos diferent seria María del Monte la que li fes el préstec, però naturalment aquesta opció ja no es contempla.

Casal recolza la seva dona i està fent tot el possible perquè el conflicte no creixi més del compte. De moment els sis investigats estan sent privats de llibertat, encara que hi ha una diferència notable.

Muntatge en primer pla de María del Monte al costat d'Inmaculada Casal

La Fiscalia demana als integrants de la banda 50.000 en el cas que el jutge de llum verda a la sol·licitud que han fet els advocats. En canvi, a Tejado li demanen el doble, ja que segueixen defensant que és el presumpte autor intel·lectual del suposat robatori.

➡️ Gent

Més notícies: