Muntatge de Terelu Campos seria amb una jaqueta negra, Pipi Estrada seriós en vestit negre i corbata de llacet i una bossa de diners al costat d'un emoji de sorpresa
GENT

Última hora sobre Pipi Estrada i el deute històric que té amb Terelu Campos

Es revela quin és l'estat del deute que Pipi Estrada va contreure fa anys amb la col·laboradora de televisió

Terelu Campos torna a ser protagonista del nou programa presentat per María Patiño. Ni que fuéramos s'ha referit a la informació recent que apunta que la filla de María Teresa Campos hauria estat estafada. Una notícia que ha permès, a més, saber alguna cosa més sobre la quantitat de diners que Pipi Estrada devia a la col·laboradora televisiva.

Kiko Hernández assegurava al nou espai del canal Quickie que Terelu travessa una delicada situació econòmica. "Un dels mals moments que està passant Terelu Campos és que no li tornen a Terelu allò que va prestar", deixava caure el col·laborador.

Muntatge de Terelu Campos mirant a càmera a Mañaneros amb una fotografia de Belén Esteban a Ni que fuéramos

Pel que sembla, Campos va prestar 50.000 € a algú de la seva confiança amb qui presumptament havia tingut una relació sentimental. Una quantitat que avui encara no hauria recuperat.

Belén Esteban confirma que Terelu Campos va recuperar la quantitat que Pipi Estrada li devia

Ha estat llavors quan Belén Esteban revelava que Terelu disposava de diners atès que Pipi Estrada li havia tornat allò que li devia. Estrada va perdre la demanda que li va posar Terelu per intromissió en la seva intimitat. El jutge va fixar una indemnització de 73.000 € que el col·laborador ha estat abonant els últims anys per la seva feina a la televisió.

La veritat és que en realitat no és Pipi qui paga directament a la malaguenya. És la productora per a qui treballa el periodista qui li ho reté de la seva nòmina mensual i ho diposita en un jutjat. Des d'aquí és des d'on arriba la quantitat esmentada a la filla de María Teresa Campos.

Fotomuntatge de Pipi Estrada i Terelu Campos

Queda clar, doncs, que Terelu disposava de diners per poder prestar-los. Kiko Hernández donava més detalls de la finalitat amb què es van prestar els 50.000 €. "Eren per muntar un negoci i encara no els ho ha tornat", insistia el madrileny.

Si bé no ha sortit a la llum el nom de qui és la persona que deu diners a Terelu, Matamoros va revelar que coneix la identitat del deutor. "No es tracta de ningú de la família", puntualitzava el marit de Marta López.

Ni que fuéramos ha destapat el que passa amb el deute de Pipi Estrada

I afegia una cosa més: "Les inversions cal fer-les amb una garantia, davant d'un notari, etc.". Unes paraules amb què qüestionava la manera com Terelu havia prestat els 50.000 €. "En aquest cas no hi ha ni un document que la pugui justificar", assegurava Kiko.

"L'han estafada, perquè han passat dos anys i encara no n'ha vist ni un cèntim", sentenciava Kiko Hernández. El tertulià aclaria, a més, que Terelu va acceptar formar part del projecte de Netflix sobre Sálvame perquè "no en tenia més remei". "Si no, no l'hauríem vista ja en la vida", concloïa.

Captura de Kiko Hernández a 'Ni que fuéramos'

Ha quedat clar que Terelu no passa pel seu millor moment pel que fa al tema econòmic. Una informació que ha servit per confirmar-ne una altra. Ni que fuéramos ha revelat que Pipi Estrada ha saldat el deute que tenia amb la col·laboradora.

➡️ Gent

Més notícies: