Fotomuntatge d'Helena García Meleroo amb una imatge de la periodista a la catifa vermella de la Fundació Fero i una emoticona enamorada
GENT

Helena García Melero, al centre de totes les mirades lluny de TV3: el motiu

La presentadora del programa 'Tot es mou' de la televisió pública de Catalunya ha causat sensació

Si per alguna cosa és coneguda Helena García Melero, a banda de per ser una de les presentadores estrella de TV3, és pel seu magnífic estil. I és que no hi ha dubte que la conductora del programa Tot es mou sempre va impecable amb la seva elegància única que tant la defineix.

Si bé és conegut per tothom, quan surt en pantalla, a Helena García Melero la vesteixen els estilistes de la televisió pública de Catalunya. La presentadora sempre intenta vestir còmoda, però elegant alhora. Si haguéssim de dir una peça de roba que defineixi la periodista, sense cap mena de dubte, aquesta seria una camisa, la qual li proporciona aquest toc més seriós.

Primer pla d'Helena García Melero a TV3

Helena García Melero es converteix en el centre de totes les mirades

El passat 10 de juny, va tenir lloc la 26a edició de la Gala Benèfica FERO, la qual es va celebrar a les Drassanes Reials de Barcelona. Un esdeveniment que cerca potenciar la investigació contra el càncer a través de diferents ajudes.

A la gala van participar prop de 800 personalitats comptant amb diverses cares conegudes que van voler donar suport a la tasca de la fundació. Entre elles, hi havia Helena García Melero, la qual va aparèixer amb un preciós vestit llarg de color vermell.

"Un orgull participar en la Gala benèfica de la Fundació FERO per recaptar fons en la lluita contra el càncer. Felicitats a tota la comunitat científica de FERO per la feina que està fent per erradicar el càncer. Enhorabona a tots els premiats! Va ser una gran nit a favor de la recerca", va compartir la catalana a través de les xarxes socials.

Helena García Melero dona suport a les marques locals

El seu preciós vestit la va convertir en el centre de totes les mirades. A més, com ja ha fet en ocasions anteriors, Helena García Melero va voler apostar per una marca catalana. Després de donar una ullada al seu compte d'Instagram, hem descobert de quina és. 

Helena García Meleroo a la gala de la Fundació FERO

Es tracta de la firma d'alta costura Tot-Hom, una marca de roba nascuda a la ciutat comtal que disposa de botiga física al carrer Balmes 235. No hi ha dubte que Helena García Melero va donar en clau amb el vestit i la veritat és que el vermell és el seu color. 

➡️ Gent

Més notícies: