Muntatge d'Alejandra Rubio a 'Así es la vida' al costat d'un nadó

GENT

Alejandra Rubio aclareix si està embarassada i adverteix sobre el seu proper moviment

Alejandra Rubio ha confirmat a 'Así es la vida' si està embarassada després de ser enxampada comprant un test d'embaràs

Alejandra Rubio torna a estar al punt de mira després ser enxampada, segons Informalia, comprant un test d'embaràs.

La jove anava a una farmàcia sola i adquiria ni més ni menys que tres tests. A més, insistia que fossin molt fiables i donessin el resultat al moment. Sens dubte, una autèntica bomba, ja que implicaria que Terelu Campos es pot convertir en àvia.

A més, el pare del nen seria ni més ni menys que Carlo Costanzia, que reaccionava força impactat davant la informació.

Pel que fa a Alejandra Rubio, ella ha reaparegut aquesta tarda a Así es la vida per fer front a aquesta última polèmica. A la qual també suma el recent sotrac de salut que ha afrontat Terelu Campos.

Captura d'Alejandra Rubio a 'Así es la vida'
Alejandra Rubio aclareix si està embarassada | Telecinco

Molt aclaparada, Alejandra ha confirmat que no està embarassada, però s'ha negat a oferir-ne més detalls.

"Bé, jo el que he de dir és que em sembla una barbaritat que s'hagin de posar aquests titulars. Jo no sé què és el que falta aquí, què em rebusqueu a la galleda de les escombraries?", s'ha lamentat.

Molt molesta, la noia ha advertit que pensa informar-se sobre la legalitat d'aquestes informacions i que pensa prendre mesures. "No es pot dir això a la lleugera. No, no estic embarassada", ha afirmat contundent. "Sé que n'hi ha molts a qui els faria il·lusió, però no. Ho sento".

Alejandra Rubio aclareix si està embarassada

De la mateixa manera, ella deixa clar que li sembla una barbaritat que arribin a publicar coses així en un mitjà. Així, Alejandra assegura que fins i tot es planteja arribar a emetre una demanda.

"No es pot permetre tot, però arriba un moment en què cal parar els peus a algú", s'ha lamentat. "Hi ha d'haver uns límits".

"No parlo de la meva vida privada", ha declarat contundent. "Com si em compro pastilles per a la tos. Però mai ho he fet i no ho penso fer ara".

Captura d'Alejandra Rubio amb Antonio Montero a 'Así es la vida'
Alejandra Rubio fa front a les últimes polèmiques | Telecinco

I a aquesta bomba es suma també l'última exclusiva sobre Terelu Campos, que després d'estar internada durant uns dies a causa d'una pneumònia, ha volgut sincerar-se al bloc de Lecturas.

Així, Campos ha explicat que va estar ingressada a la mateixa habitació on va morir fa uns mesos la seva mare, María Teresa Campos. Alguna cosa, davant del que a Alejandra també li ha tocat reaccionar.

"A mi no m'agrada compartir la meva vida privada, jo hi ha certes coses que no m'agrada compartir. No m'ha agradat gens aquest titular", ha manifestat respecte a la portada que ha protagonitzat Terelu.

➡️ Gent

Més notícies: