Primer pla de Jorge Pérez a un photocall mirant a càmera amb el rostre seriós
GENT

Troben Jorge Pérez amb les mans a la pasta: això és el que fa amb els seus seguidors

Un usuari de les xarxes socials ha deixat al descobert un dels secrets més ben guardats de Jorge Pérez

Jorge Pérez no pot estar més content després d'haver rebut el suport de tots els seus seguidors. El 20 de juny passat, l'exguàrdia civil es va convertir, juntament amb Adara i Olga, en un dels primers nominats de Supervivientes All Stars.

Aquest dimarts, però, el guanyador de 2020 s'ha deslliurat de l'expulsió després d'haver estat salvat per l'audiència. Ara bé, malgrat l'ajuda que ha rebut de l'exterior, un internauta l'ha desemmascarat a les xarxes socials.

Adara Molinero, Jorge Pérez i Olga Moreno participant en un desafiament en un entorn selvàtic, amb Adara a l'esquerra mirant cap avall, Jorge al centre somrient i Olga a la dreta gesticulant. Captura de 'Supervivientes' el 25 de juny de 2024

Un usuari de X ha destapat davant la resta d'aquesta comunitat l'estratègia que Jorge Pérez va iniciar justament abans de començar la seva primera aventura en aquest conegut concurs de supervivència.

És molt comú que, quan una celebrity anuncia la seva participació en algun reality, els seus seguidors s'unifiquin per donar-li suport en aquesta aventura. I precisament aquesta és la manera com es creen els diferents clubs de fans.

Tot i això, el cas de Jorge Pérez és una cosa diferent. Tal com ha descobert un usuari d'aquesta xarxa social, va ser el mateix concursant qui va crear el seu grup de suport abans de viatjar a Hondures per primera vegada.

Jorge Pérez va enganyar els seus seguidors en el passat: era ell qui estava darrere del seu club de fans el 2020

Una internauta ha revolucionat les xarxes socials en revelar un dels grans secrets que Jorge Pérez ha amagat durant aquests anys. Tal com ha descobert aquesta persona, era ell mateix qui estava darrere del seu club de fans el 2020.

Jorge Pérez amb barba i cabell mullat en un entorn natural amb arbres i vegetació. Captura de 'Supervivientes'

Mesos abans de la seva primera participació en Supervivientes, el concursant era una persona pràcticament anònima. Tanmateix, la seva popularitat va començar a augmentar quan una fotografia seva va començar a circular per les xarxes socials.

Des d'aquell moment, diversos internautes van començar a referir-se a Jorge Pérez com el guàrdia civil més guapo d'Espanya. Clau que li va permetre entrar en aquest conegut reality de supervivència.

Jorge Pérez, en uniforme vestit de Guàrdia Civil, amb banderes d'Espanya i la Unió Europea de fons. Post de Jorge Pérez a Instagram el 2 de febrer de 2023

Com calia esperar, aleshores, el col·laborador de televisió comptava amb molt pocs suports en comparació amb la resta dels seus companys. Motiu pel qual, segons sembla, va decidir posar-se al capdavant del seu club de fans.

Ara, un usuari de X n'ha destapat el petit secret. Dada que ha descobert després d'adonar-se que el perfil que anteriorment pertanyia a aquesta agrupació ara correspon al seu compte d'esport i desenvolupament personal:

"El suposat club de fans de Jorge Pérez el 2020 se'l va crear ell mateix perquè ara és el seu compte d'esport i desenvolupament personal… Si us plau hahaha".

Com s'esperava, aquest petit secret de Jorge Pérez no ha passat desapercebut per a la resta d'internautes. Tant és així que alguns no han trigat a criticar el model: “Que cutre”.

➡️ Gent

Més notícies: