Alicia Peña somrient amb cabells foscos i Alba Carrillo rossa en un cercle amb un símbol d'explosió.
GENT

Alicia Peña, dona de Jorge Pérez, s'oblida d'Alba Carrillo i decideix explicar-ho tot

La dona de Jorge Pérez reapareix després de mesos de silenci i en deixa clara la postura sobre què va passar amb Alba

Alicia Peña, dona de Jorge Pérez, ha fet un pas endavant. La dona del concursant de Supervivientes All Stars ha reaparegut a la televisió com a defensora del seu marit. Una decisió que arriba després d'un temps de silenci després de conèixer-se la infidelitat de Jorge amb Alba Carrillo.

L'escriptora i coach motivacional s'ha tornat a asseure al plató de Telecinco per repetir allò que ja va fer durant el pas del pare dels seus fills per Supervivientes 2020. Recordem que la relació amb el seu marit va travessar un revés important quan es va saber què va tenir amb l'ex de Fonsi Nieto.

Alicia Peña amb jaqueta rosa i expressió entusiasta a 'Supervivientes'. Captura de 'Supervivientes' el 25 de juny de 2024

La dona de Jorge Pérez va mantenir silenci davant les informacions que relacionaven la seva parella amb Alba Carrillo. Dos mesos després de saltar la notícia es va deixar veure al plató de Déjate querer per parlar de la infidelitat del seu marit.

Alicia Peña passa pàgina i es posiciona al costat del marit

Carrillo, per part seva, deixava clar a través d'Instagram que ella no és una "robamarits, vespa, ni totes aquestes barbaritats que diuen".

Unes paraules davant les quals Alicia Peña assegurava tenir una versió diferent d'aquella que s'estava mostrant als mitjans. "Jorge estava en tot moment en contacte amb mi aquella nit i ell va arribar i m'ho va explicar tot", explicava la coach.

Des de llavors Alicia i Jorge han mostrat una imatge de família unida i forta davant de l'adversitat. De fet, la presència d'Alicia a la televisió és una mostra més del suport cap al seu marit.

Ara bé, Peña també ha tingut ocasió de comentar quin és l'error que estan cometent els concursants del nou reality de Mediaset. Segons ella, aquests no fan més que recordar com és de dura aquesta experiència de supervivència. Pensaments negatius que els podrien jugar una mala passada en un moment donat.

Muntatge de Jorge Pérez parlant amb les mans juntes i Alicia Peña somrient amb la mà aixecada i una bossa i un abric marrons al braç

Jorge Pérez, per la seva banda, va tenir un començament complicat a Supervivientes All Stars. L'exguàrdia civil es va emocionar en recordar la família.

En concret, ha estat l'objecte personal que s'ha endut a l'illa el que li ha recordat el dia a dia amb la dona i els quatre fills. Un coixí amb les mans dels seus quatre fills pintades a què el concursant s'ha aferrat des del primer moment.

La dona de Jorge Pérez no vol recordar la dona que va tenir un afer amb el seu marit

El matrimoni es va acomiadar a les instal·lacions de Telecinco poc abans que el càntabre posés rumb a Hondures. Un moment emotiu en què Alicia va confirmar quina seria la seva postura al concurs del seu marit.

"T'estimo i estic molt orgullosa de tu. Soc al teu costat", va escriure ella en una publicació d'Instagram, on es pot veure el moment del comiat.

"Gràcies pel teu suport i per ser sempre al meu costat. Sense tu aquest nou repte seria impossible", li responia Jorge Pérez a la mateixa xarxa social.

Queda clar, doncs, que Alicia Peña està disposada a donar-ho tot per defensar el marit. Queda enrere l'etapa més complicada que va travessar el matrimoni. Cap referència a Alba Carrillo, un nom que prefereix no recordar.

➡️ Gent

Més notícies: