Fotomuntatge de Toni Soler somrient amb les instal·lacions de TV3 de fons
GENT

Toni Soler reapareix per sorpresa a TV3 i destapa com es troba

A finals de l'any passat, Toni Soler va anunciar que deixava de presentar el programa 'Està passant' de TV3

Ja fa uns quants mesos que Toni Soler va deixar la conducció del programa Està passant per centrar-se en altres projectes fora de TV3. Als seus 59 anys, podríem dir que el presentador ho ha fet tot a la televisió. Sempre des de l'entreteniment.

Va ser el passat mes de setembre quan Toni Soler va anunciar a El món de RAC1 la seva intenció de deixar de presentar l'Està passant. Una notícia que va deixar l'audiència de la televisió pública de Catalunya completament sorpresa.

"Sí, sí, em passa pel cap força. Crec que aquest any serà l'últim. Hem de mirar com s'ajusta el calendari, però hi haurà canvis perquè tinc altres compromisos", va assegurar a l'emissora del Grup Godó.

Imatge de Toni Soler en primer pla seriós en un plató de televisió

Posteriorment, en una entrevista a Col·lapse, presentat per Ricard Ustrell, el creador de la productora Minoria Absoluta va tornar a donar més detalls sobre el seu adeu. "Necessito que corri l'aire", va confessar.

"He decidit anar-me'n perquè ja fa sis anys que portava el programa. Soc una persona que tendeixo a cansar-me de les coses i sis anys és un període bastant llarg. Ho passava molt bé, però és feina i era el moment de deixar-ho", va aclarir el presentador.

Toni Soler reapareix per sorpresa a TV3 després del seu adeu

No havíem tornat a veure en pantalla Toni Soler des del 21 de desembre. Tot i això, aquest dimarts passat el periodista i historiador va tornar per sorpresa als platós del canal autonòmic català. Com no podia ser d'una altra manera, va reaparèixer al seu programa, l'Està passant.

Ho va fer al costat de Judit Martín, ja que just li va tocar imitar el presentador. Toni Soler es va mantenir en un segon pla i va deixar que brillés la seva companya. I és que tot apunta que el presentador està millor que mai, ja que la seva actitud transmetia felicitat.

La veritat és que va aparèixer un Toni Soler molt més relaxat i tranquil. De fet, va pronunciar una frase que podria posar sobre la taula el feliç que se sent després d'haver pres aquesta decisió. "Hi ha una sensació d'alliberament quan deixes la televisió", va sentenciar.

D'aquesta manera, tot fa pensar que el català es mantindrà lluny del focus mediàtic durant una bona temporada. Ara li toca descansar i, tal com va anunciar en el seu moment, dedicar el seu temps a altres projectes i compromisos.

➡️ Gent

Més notícies: