Muntatge de fotos de Lydia Lozano i el seu marit, Charly, tots dos amb rostre seriós i un emoji de perill al costat
GENT

Lydia Lozano aclareix els dubtes sobre el veritable estat del seu marit Charly

Lydia Lozano aclareix quin és l'estat del marit Charly, que ha hagut de passar per quiròfan

Lydia Lozano per fi ha revelat els dubtes sobre l'estat de salut del seu marit Charly, que ha hagut de passar per quiròfan. D'aquesta manera, i segons ha explicat ella mateixa, sembla que Charly evoluciona "favorablement" i es troba "fenomenal".

Molt bones notícies enmig de la gran incògnita que s'havia format al voltant de com es troba realment el marit de la col·laboradora.

Curiosament, aquesta intervenció de Charly arriba en un moment força complicat per a Lydia Lozano, que també ha hagut de passar per quiròfan.

Captura del casament de Lydia Lozano amb el seu marit amb el ritu Balinès on apareixen unint les mans amb collarets de flors

Una cosa que confirmava la mateixa Lozano. És més, sembla que ella és la que està pitjor de tots dos. Sobretot perquè segueix fent front als seus delicats problemes d'esquena.

"La que realment està fastiguejada de l'esquena soc jo", s'ha lamentat Lozano, volent de pas treure el focus sobre el seu marit. Recordem que Charly és un personatge anònim i a Lydia no sol agradar-li que se'n parli.

No obstant això, hi ha circumstàncies que la periodista no pot evitar, i aquesta n'és una. Sobretot, pel gran enrenou que s'ha format al voltant del seu estat.

Lydia Lozano se sincera sobre el veritable estat del seu marit Charly

Lydia sempre ha estat un gran suport per al seu marit, i junts han fet front de la millor manera possible als seus problemes de salut respectius.

De fet, fonts properes asseguren que l'operació a què es va sotmetre Charly "buscava pal·liar una malaltia aparatosa i dolorosa que arrossegava des de feia un temps". Una malaltia sobre la qual no s'han filtrat més detalls.

Lydia Lozano ha trencat a plorar en parlar del seu delicat estat de salut

"Ha hagut d'estar de repòs i ara està amb rehabilitació. Se'ls ha ajuntat tot", asseguren des del portal Informalia.

Una etapa força complicada en què Lydia es va mantenir al seu costat. "Sort que Lydia té un caràcter fantàstic i res li resta el seu optimisme i ganes de seguir endavant", apunten sobre això.

Just per això, Lydia Lozano no ha deixat d'acudir al seu lloc de treball amb un somriure i, de la mateixa manera, ha preferit amagar els problemes personals que arrossega.

"No ha deixat de treballar pràcticament cap dia, tret dels obligats per la seva operació d'esquena", comenten els que la coneixen. "Després, ha sortit corrent per seguir als platós, perquè a ella això li dona molta vida".

➡️ Gent

Més notícies: