Fotomuntatge de Toni Clapés amb una emoticona plorant

GENT

Toni Clapés, de RAC1, lamenta la seva pèrdua més dolorosa: 'Marxes de cop...'

Toni Clapés està de dol per la mort d'algú molt important

Toni Clapés està de dol, així ho hem pogut veure a través de la seva darrera publicació a X, abans Twitter. El de RAC1 no està passant pel seu millor moment i és que, malauradament, ha perdut un ésser molt estimat. Toni Clapés no ha dubtat a dedicar unes emotives paraules de comiat públicament.

Toni Clapés lamenta la seva pèrdua més dolorosa

Com hem dit anteriorment, el presentador de Versió RAC1 no ha dubtat a l'hora d'acomiadar-se del seu ser estimat. Estem parlant de la seva mare, però, no se sap ni l'edat ni la causa de la seva mort. Tot apunta que la dona no estava malalta, ja que Toni Clapés ha assegurat que ha marxat de cop.

"Vas trobar un anunci al diari per a locutor de ràdio i aquí va començar tot. Una mare exigent, emprenedora, dura i mentalment forta. Marxes de cop, sense avisar, un any després de la mort del pare", comença Toni Clapés visiblement commocionat.

"Ara torneu a estar junts i podeu fer el que més us agrada: discrepar", conclou el català. Unes precioses paraules que no han passat desapercebudes entre els seguidors del periodista. I és que la publicació de Toni Clapés s'ha omplert de comentaris, on els seus fidels han volgut mostrar-li el seu suport.

Imatge de la mare de Toni Clapés

Toni Clapés no té pèls a la llengua

Si per una cosa és conegut Toni Clapés, és per parlar alt i clar. A finals de l'any passat, van sortir a la llum els resultats de l'últim trimestre del 2023. Unes dades que no van deixar en bon lloc l'emissora de ràdio de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA).

Toni Clapés va esclatar contra la corpo, ja que, segons ell, van justificar els mals resultats obtinguts a l'últim Estudi General de Mitjans (EGM). "La corpo actua com una empresa privada, encara que és pública. Dubto que el cap d'audiències que és Jordi Català es dediqui a fer aquests trucs de triler, però n'hi ha d'altres que sí", va assegurar.

Fotomuntatge de Ricard Ustrell i Toni Clapés

A més, Toni Clapés també va assenyalar alguns treballadors de TV3. "Quan us veig alguns de vosaltres fent segons quina notícia... Mai he entès com passar pel tub explicant segons quines dades", va sentenciar. 

"Però bé, això potser va dins del sou i has de fer el que et diuen i no el que tu has de dir. Això sí, diu molt poc a favor del periodisme", va concloure el presentador de l'emissora de ràdio del Grup Godó.

➡️ Gent

Més notícies: