Muntatge amb una captura de Rocío Carrasco i una imatge del seu fill David Flores
GENT

Rocío Carrasco anuncia una cosa que podria sorprendre David Flores Carrasco

Rocío Carrasco fa un important anunci durant el seu pas pel pòdcast de Pilar Vidal


Rocío Carrasco segueix mostrant-se com una dona completament renovada i feliç després d'haver desemmascarat la família públicament. Així, ha reaparegut al pòdcast de Pilar Vidal per compartir una gran notícia que podria sorprendre el seu fill David Flores.

Després de l'enrenou que s'ha format amb la seva docusèrie, Carrasco segueix centrada en la seva carrera televisiva, i ha trobat a RTVE un nou filó d'or.

Captura de Rocío Carrasco al podcast de Pilar Eyre 'Drama Queen'

Així, Rociíto arribava a convertir-se en finalista de Bake Off Celebrity, on mostrava una faceta més divertida i desenfadada que no coneixíem.

Més enllà de la tensió i el dolor a què ha fet front durant els últims anys, Rocío està disposada a mirar endavant. Encara més, fins i tot planeja tornar a passar per l'altar amb Fidel Albiac, a qui vol unir-se per l'Església.

La parella prometia renovar els vots al complir 25 anys de casats, i pensen complir-ho. Una celebració en què segurament no veurem els seus fills, Rocío i David Flores, dels quals continua distanciada.

"Soc feliç i soc afortunada. Crec que seria molt injust dir i queixar-me. Jo em considero afortunada", confessava Carrasco. "Malgrat tot i amb tot. Soc una dona afortunada. Sí, totalment", sostenia.

"Em vaig casar civilment i sempre vaig dir que volia fer-ho per l'església. Al seu dia, vam dir que quan féssim 25 anys junts ens agradaria dur-ho a terme", confessa emocionada.

Rocío Carrasco dona una gran notícia que podria sorprendre el seu fill David Flores

Tot i que de moment no sap ni quan serà ni el lloc. L'únic que té clar Rocío és que Fidel és l'home que ha estimat més. "És l'únic", ha dit sobre el gran amor de la seva vida.

Durant el pas pel pòdcast de Pilar Vidal (Drama Queen), Rocío Carrasco també ha aprofitat per fer un important anunci.

I és que ha donat a entendre que el 29 d'abril que ve, coincidint amb el seu aniversari, passarà una cosa important.

Captura de Rocío Carrasco i Pilar Eyre al seu podcast 'Drama Queen'

"El 29 d'abril coincidint amb el meu aniversari naixerà una cosa nova que em fa molta il·lusió", li ha explicat en exclusiva a Pilar Vidal.

Tot i això, no ha volgut entrar en més detalls, encara que no hi ha dubte que es tracta d'un projecte molt especial. A més, cal recordar que Rocío també està treballant en una sèrie que relata la vida del seu pare, Pedro Carrasco, i la de la seva mare, Rocío Jurado.

De la mateixa manera, hi ha qui ja adverteix sobre el proper moviment dels seus fills, i és que Rocío Flores hauria compartit una imatge amb el seu germà David en resposta.

"No falla, cada vegada que Rocío Carrasco és notícia per entrevista o alguna cosa, la seva filla surt amb el germà", afirmen.

➡️ Gent

Més notícies: