Muntatge d'Alejandra Rubio amb Yulen Pereira i una imatge de Jeimy desenfocada
GENT

Yulen Pereira i la seva nova xicota busquen un problema a Alejandra Rubio

Yulen Pereira torna a estar d'actualitat i podria buscar un problema a Alejandra Rubio


Yulen Pereira, el famós ex d'Anabel Pantoja, torna a estar d'actualitat després de saber-se qui és la seva nova xicota. Una cosa que podria portar nous problemes a Alejandra Rubio.

I és que la jove que li ha robat el cor a l'esgrimista seria ni més ni menys que Jeimy, l'ex de Carlo Costanzia sobre la qual Alejandra Rubio deixa clar que es nega a parlar. Just per això, ara la col·laboradora s'enfrontaria a un nou problema, ja que segurament li preguntaran per aquest tema.

Fotografia de Yulen Pereira i Anabel Pantoja asseguts junts al plató de Supervivientes

Jeimy sortia a la llum just quan es descobria la relació de Carlos Costanzia amb Alejandra Rubio. I, molt dolguda, s'encarregava d'explicar als platós de Telecinco la història plena d'anades i vingudes que va tenir amb el fill de Mar Flores.

Així, acusava el jove pel mal que li havia fet i que encara no perdona. En concret, ha estat Leticia Requejo la que ha destapat la veritable bomba.

I és que Yulen Pereira i Jeimy serien la nova parella del moment. Segons sembla, la noia ha deixat enrere el drama amb Costanzia i estaria novament il·lusionada ni més ni menys que amb l'esgrimista.

Yulen Pereira té nova xicota i esquitxa directament Alejandra Rubio

El mateix que també li robava el cor a Anabel Pantoja a Supervivientes. Una relació que no va ser gaire ben vista per part de la família de Yulen Pereira, ja que no volien relacionar-se amb un clan tan famós del nostre país.

Així, la seva relació no acabava gaire bé que diguem, ja que també hi va haver molts rumors respecte a una possible infidelitat.

Captura de Jeimy, ex de Carlo Costanzia, a Telecinco

Tot i això, ara que tots dos ja han deixat el passat enrere, Yulen hauria caigut rendit davant els encants de Jeimy.

"És un tonteig que comença a les xarxes socials, on comencen a parlar-se i a connectar. Estarien fent vida de parella, entren i surten junts", ha explicat Leticia Requejo. A més, és una història de la qual Carlo Costanzia estaria al corrent.

El que no sabem és com s'ho haurà pres o si això pot afectar la seva relació amb Alejandra Rubio. Sobretot ara quan s'especula que podrien estar enfrontant una crisi.

➡️ Gent

Més notícies: