Fotomuntatge de Tomàs Molina amb una imatge d'ell mateix disfressat a l''InfoK'
GENT

Tomàs Molina, com mai l'havíem vist abans: imatges sorprenents

Tomàs Molina ha aparegut a través de les seves xarxes socials amb una 'nova' imatge. Completament irreconeixible

Tomàs Molina ho ha tornat a fer. Als seus seixanta anys, el meteoròleg gaudeix com mai de la feina. Tomàs Molina ha nascut per donar espectacle i així ens ho ha fet saber al seu nou vídeo.

L'home del temps més famós de la cadena pública catalana ha compartit un vídeo amb una imatge inesperada. Ho ha fet a través del seu compte X, abans Twitter. El cert és que les imatges compartides pel presentador no han deixat ningú indiferent.

La 'nova' imatge de Tomàs Molina

Aquest dijous 30 de novembre, Tomàs Molina va fer la predicció del temps d'aquest cap de setmana per als més petits al programa 'InfoK'. Posteriorment, va compartir el vídeo a través de les xarxes socials.

Unes imatges del presentador, mai vistes abans. Segons s'observa al vídeo, Tomàs Molina encarna dos personatges bessons: Molinond i Molinont. La missió dels quals és resoldre el misteri del temps per al pròxim cap de setmana.

Tomàs Molina apareix caracteritzat. A parer nostre, la disfressa de l'home del temps és una barreja entre Els Simpson i Charles Chaplin. El color de la seva pell és groc i porta un bigoti i un barret que recorden el cèlebre actor i humorista.

Així, els nens i les nenes poden informar-se i aprendre des d'una perspectiva més amena i divertida.

TV3 aposta pel canal infantil

Un dels objectius de la nova temporada de TV3 és apostar pel canal infantil. I és que un dels seus programes més vistos és l''InfoK'. Podríem dir que és un informatiu adreçat als més petits de casa. Per així, mica en mica, anar apropant-los a l'actualitat del dia.

L''InfoK' és el primer i únic informatiu pensat per a nens de tot l'estat. S'emet en directe, de dilluns a dijous, a les 19.30 hores pel X3, el canal infantil de la televisió pública de Catalunya.

Va dirigit a qualsevol persona que estigui interessada a conèixer millor l'actualitat, tot i que, en principi, està pensat perquè s'ho mirin nens i nenes d'entre 8 i 12 anys. A més a més, segueixen l'horari escolar. D'aquesta manera, quan els nens no fan classe, el programa no s'emet.