Muntatge de fotos de la reina Letizia i la reina emèrita, la senyora Sofia, en primer pla amb una emoticona d'un regal entre les dues
GENT

El regal amb què la reina Sofia va humiliar Letícia només conèixer-se

La reina Sofia deixava al·lucinada la seva nora Letícia amb el primer regal que li va fer durant el seu primer Nadal a la Zarzuela

No és cap secret que la relació entre la reina Letícia i la seva sogra  Sofia mai no ha estat la millor. De fet, hi ha hagut menyspreus en públic que a ningú no li han passat desapercebuts.

No oblidarem mai aquella escena davant de la catedral de Palma quan Letícia impedia per força i de mala manera que la reina Sofia es fes una foto amb les seves netes.

Des de llavors, han fet tot el possible per aparentar certa unió i cordialitat dins de la família, encara que no ho han aconseguit.

La reina Sofia, la princesa Elionor i la reina Letizia surten del lliurament dels 'Premis Princesa d'Astúries 2023' el dia 20 d'octubre de 2023
Letícia i la reina Sofia sempre han intentat mantenir les aparences | Europa Press

Avui dia, molts segueixen preguntant-se quin és el motiu d'aquesta tensió entre totes dues, i per descobrir-ho haurem de remuntar-nos gairebé als inicis.

Concretament, al primer Nadal que Letícia va passar a la Zarzuela, segons explica Pilar Eyre al seu bloc de Lecturas.

Aquí l'emèrita va tenir un gest amb la seva nora que ella encara no li ha perdonat. Letícia era gairebé una nouvinguda dins de la família i no tenia ni idea del que podia trobar-se.

Cal destacar que a la reina Sofia sempre li ha encantat anar de compres i fer els millors regals als seus éssers estimats. De fet, parava una atenció particular a l'hora de preparar els obsequis en dates tan assenyalades.

Foto d'arxiu de la família real al complet
La família reial està actualment trencada | GTRES

El primer regal que Letícia va rebre de la reina Sofia

"La reina era capaç d'arribar la primera als magatzems Harrods i sortir-ne l'última, i així diversos dies", assegura Eyre. Tot i això, sembla que no va aconseguir encertar amb la seva nora Letícia, que es quedava "estupefacta" amb el regal que li va fer i amb què fins i tot va arribar a sentir-se humiliada.

"Eren regals senzills que algunes vegades deixaven l'obsequiat en la més profunda estupefacció, com Letícia, el primer any, quan va rebre un pijama de franel·la molt lleig, de vella, i no va saber què dir", explica la periodista al bloc.

Foto dels reis emèrits, Sofia i Joan Carles, caminant junts al funeral de Constantí de Grècia
La reina Sofia ha patit nombrosos menyspreus en públic | Europa Press

A més, Letícia també s'emportava una desagradable sorpresa amb la seva família política després de descobrir la forma que tenien ells de gestionar els conflictes.

"Mentre ella estava acostumada a discutir-ho tot, de vegades fins i tot a crits, els Borbons portaven les seves penes en silenci", revela Pilar Eyre.

A més, el rei Joan Carles no tenia cap problema a l'hora d'escapar-se amb la seva amant i absentar-se durant els sopars familiars.