Primer pla de Terelu Campos mirant a càmera amb expressió trista en un plató de televisió

Terelu Campos rep una oferta de TVE gràcies a Jordi González: el seu nou programa

Terelu Campos serà col·laboradora del nou format presentat per Jordi González

Terelu Campos va preocupar tothom després d'escriure un missatge al seu Instagram que demostrava quin era el seu veritable estat d'ànim. Tot i això, les males etapes mai duren per sempre i Campos acaba de rebre una oferta gràcies al suport que ha rebut de Jordi González. El presentador està triomfant a TVE i li han ofert un nou programa que comptarà amb la participació de la filla de Maria Teresa.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

"La meva mare! L'amor de la meva vida, la meva mestra, el meu referent, estic desolada. No sé com seré capaç de no veure-la, acariciar-la, mimar-la i sobretot estimar-la. Només vull desaparèixer per estar al seu costat", va escriure Terelu Campos fa uns dies, davant de la sorpresa dels seus seguidors i amics.

Terelu sempre s'ha caracteritzat per ser molt discreta, així que els amics es van estranyar en llegir aquestes paraules. Va rebre el suport i la comprensió de cares tan importants com la cantant Vanesa Martín. De seguida es va adonar que és una cara tan estimada com la seva mare, així que no ha tingut més remei que mirar el futur.

Jordi González presentant el Llaços de Sang de Mocedats a La 1
Jordi González està triomfant a TVE | RTVE

Terelu acaba de rebre una oferta de TVE per ser col·laboradora del nou espai de Jordi González. El comunicador està tenint molt èxit a la cadena pública, per això els responsables no deixen d'idear formats dissenyats per a ell. El Jordi gaudeix d'una relació estupenda amb Campos, per això està encantat amb aquest fitxatge.

Terelu Campos trigarà un temps a incorporar-se a TVE

Terelu ha signat un contracte d'exclusivitat amb La Fábrica de la Tele, productora per a la qual ha estat treballant més d'una dècada. Té pendent estrenar un nou programa amb ells a Netflix i després es mudarà a Televisió Espanyola, la cadena que el va veure néixer. Segons Yotele, participarà en una tertúlia que ressuscitarà l'espai d'Amigues i Conegudes, on col·laborava Loles León.

María Patiño i Terelu Campos al final del Deluxe amb Kiko Hernández i Carmen Borrego
Terelu Campos té un projecte amb els seus companys de 'Sálvame' | Mediaset

Campos va aterrar a TVE per treballar a Pasa la vida, un projecte capitanejat per María Teresa Campos. Va aprendre molt al costat de la seva mare i després el van trucar per ser presentadora a Telemadrid.

Jordi González té moltes coses en comú amb la seva nova companya perquè tots dos han quedat desencantats amb Telecinco. Jordi va explicar al seu moment que no sentia cap compromís amb els nous directors de Mediaset, ja que el seu acord era amb Paolo Vasile. El seu salt a TVE ha consolidat el seu regnat mediàtic i en aquests moments és una de les cares més importants de l'empresa.