Primer pla de Pablo Urdangarín somrient i mirant cap a un costat

Pablo Urdangarin: per què no publica fotos de Johanna Zott al seu Instagram

Pablo Urdangarin ja ha reconegut el que està passant a la seva vida privada

Pablo Urdangarin s'ha convertit en una de les cares més mediàtiques de la Família Reial i això té un preu. Fa uns anys gaudia d'una relativa privadesa, de fet tenia les seves xarxes socials obertes al gran públic. No obstant això, ara ha de tenir cura i hi ha una raó que explica per què no publica fotos al costat de la seva xicota, la famosa Johanna Zott.

Johanna ha guanyat molta popularitat les últimes setmanes perquè ha sortit a la llum la seva amistat amb Irene Urdangarin. Van estudiar al mateix centre i gaudeixen d'una amistat molt estreta, tant que han compartit diverses nits de festa. Irene s'ha quedat a dormir a casa de la seva cunyada més d'una vegada, fins i tot abans de començar a sortir amb Pablo.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

La infanta Cristina està tranquil·la perquè els seus fills tenen bona reputació, però els ha aconsellat que segueixin mantenint un perfil discret. Pablo Urdangarin ha fet una entrevista a l'agència EFE per parlar de la seva brillant trajectòria esportiva i ha donat explicacions perquè el públic entengui el seu comportament. Ha revelat que prefereix traçar una línia entre la seva vida pública i privada perquè no veure's embolicat en cap enrenou.

Imatge de Johanna Zott, parella de Pablo Urdangarin anant a un partit d'ell a Barcelona
Johanna Zott ha adoptat una postura discreta | Europa Press

Pablo va explicar per què era tan prudent al seu Instagram, tot i tenir un compte tancat. "Guardo la meva privadesa, dins del que és possible, prefereixo guardar la meva vida privada per a mi mateix. Segueixo la gent que m'interessa, els meus amics i la meva família, però no soc dels que mostra la seva vida privada".

Pablo Urdangarin s'està fa costat a Johanna Zott

Johanna Zott s'ha convertit en un dels grans suports de Pablo, per això aquest n'ha parlat durant l'entrevista esmentada anteriorment. Sense entrar en detalls, va reconèixer que estaven perfectament i després va canviar de tema perquè no el seguissin preguntant. Va assegurar que no només estava amb Johanna a Barcelona, hi ha una altra gent que no se'n separa.

Imatge de Pablo Urdangarin dins una porteria mirant a càmera
Pablo Urdangarin està centrat en la seva carrera | GTRES

"Tinc cosins a Barcelona i faig coses amb ells, per sentir-me més en família", va comentar. Tot i això, El Nacional assegura que Pablo se sent només en algunes ocasions, i per això passa tant de temps amb els pares de la seva xicota. Aquests l'han acollit amb els braços oberts perquè coneixen els Urdangarin des de fa molt de temps.

El fill de la infanta Cristina s'ha convertit en portaveu de la família i aquesta circumstància l'ha convertit en protagonista. Tot i això, no se sent còmode parlant sobre certs assumptes i ha volgut tancar la polèmica com més aviat millor. Que no comparteixi fotos amb la seva xicota a Instagram no vol dir que tinguin problemes, simplement vol protegir-la.