Primer pla de Carmen Borrego mirant a càmera amb el rostre seriós

Carmen Borrego: les fotos agredolces amb el seu net, el fill de José María Almoguera

Carmen Borrego s'ha retrobat amb el seu fill i el seu net, però la situació no era la desitjada

Carmen Borrego ha passat per un dels moments més agredolços de la seva vida. Després de mesos sense parlar-se amb el seu fill, fa uns dies, s'hi va retrobar amb ell i amb el seu net, però l'escenari no va ser el desitjat. I és que aquesta esperada reunió familiar es va produir per un trist motiu: la mort de la seva mare.

El 5 de setembre, i després de mesos lluitant contra un important "deteriorament cognitiu", la matriarca d'aquest conegut clan va morir amb 82 anys.

Terelu Campos i Carmen Borrego arribant al Tanatori de La Paz (Madrid), vestides de negre i agafades de la mà, per acomiadar la seva mare, María Teresa Campos a 5 de setembre de 2023
Les germanes van viatjar fins a Màlaga per donar el darrer adeu a la seva mare | Europa Press

Dos dies abans, la mare de Carmen Borrego va ser traslladada a la Fundación Jiménez Díaz de Madrid després de patir un empitjorament en la seva salut. Tal com confirmava el primer comunicat emès per aquest centre, Teresa va arribar a les instal·lacions amb pronòstic greu.

"Ha estat ingressada a causa d'un quadre d'insuficiència respiratòria aguda", es podia llegir al document. Tot i això, i malgrat els seus intents, l'equip mèdic no va poder fer res per aquesta coneguda presentadora de televisió.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Ara, una setmana després d'aquest trist esdeveniment, Carmen Borrego s'ha convertit en una de les protagonistes indiscutibles de la premsa social espanyola. Sembla que la revista Semana ha publicat en el seu últim número unes fotografies sorprenents i agredolces de la televisiva.

Segons confirma la revista, durant el funeral de Teresa, la televisiva va tenir l'oportunitat de retrobar-se amb dues de les persones més importants de la vida: el seu fill i el seu net.

Així ha estat el retrobament agredolç de Carmen Borrego i el seu net

Després de la mort de María Teresa, Carmen Borrego i la resta de la família van viatjar fins a Màlaga per donar l'últim adeu a la presentadora. Per fer realitat les seves últimes voluntats, les germanes van portar les seves restes al lloc que ella considerava la seva terra.

Un cop allà, la ciutat sencera es va bolcar amb aquesta coneguda i mediàtica família. Tant és així que la seva matriarca va rebre un homenatge emotiu per part dels habitants d'aquesta localitat andalusa.

Paola Olmedo i José María Almoguera passejant
El matrimoni també va viatjar fins a Màlaga per acomiadar-se de María Teresa Campos | Instagram

Com s'esperava, fins allà es van desplaçar les seves filles, Carmen Borrego i Terelu Campos, però no van ser les úniques. Tal com ha revelat Semana al seu últim número, José María Almoguera i Paola Olmedo també van acudir a la cita.

El matrimoni acabat d'estrenar no s'ho va pensar dues vegades a l'hora de traslladar-se fins al lloc favorit de Teresa per acomiadar-se'n com es mereix.

Moment que van poder compartir amb Carmen Borrego, tot i que la relació entre ells encara és una mica delicada. Tot i això, gràcies a les imatges que ha publicat aquesta capçalera del cor, hem pogut veure com ha estat el retrobament de la televisiva amb el seu estimat net.

Tal com es pot veure a la portada d'aquesta revista, la petita de les Campos ha protagonitzat un moment tendre però agredolç al costat del nou integrant de la família.

En aquesta fotografia, apareixen Carmen Borrego i la seva germana, en una actitud molt afectuosa amb el primer fill de José María Almoguera. Deixant de banda el seu dolor, les dues dones li donaven al bebè tot el seu amor i atenció.

I és que, contra tot pronòstic, el nounat va aconseguir treure'ls un somriure a les germanes Campos, malgrat el dur moment pel qual totes dues estaven passant.

Primer pla de Carmen Borrego amb el rostre molt seriós del dia 3 de setembre de 2023
Carmen Borrego va tenir l'oportunitat de retrobar-se amb el seu fill i el seu net | Europa Press

Amb aquestes imatges, tot apunta que María Teresa Campos va deixar acabada una missió important abans de marxar: tornar a unir Carmen Borrego i José María Almoguera.

I és que des de l'octubre passat la relació entre mare i fill era gairebé inexistent. I tot a conseqüència d'uns àudios de Paola Olmedo i la seva mare.

En ells, la jove no s'ho va pensar dues vegades a l'hora de criticar amb duresa Carmen Borrego. Tot i això, el que va acabar per trencar el seu vincle va ser la posterior entrevista d'aquesta col·laboradora de televisió.