Primer pla de Terelu Campos al concert 'Mujeres cantan a Rocío Jurado'

Terelu Campos explica la veritat sobre el comportament d'Alejandra Rubio

Terelu Campos no ha dubtat a confessar-ho públicament

Terelu Campos està travessant un dels moments més durs de la seva vida, ja que ha perdut recentment la seva mare. Com és lògic, està destrossada i enfonsada. I així ho ha confessat de manera pública a través del blog que té a la revista Lecturas.

Terelu ha parlat del seu dolor, de la malaltia que va travessar María Teresa i també d'Alejandra Rubio. Sí, ha confessat com s'ha comportat la seva filla amb l'ara difunta i com està actuant en aquests moments. I ho ha fet perquè n'està realment orgullosa.

Terelu Campos parla clar i net de la pèrdua de Teresa

Terelu Campos, després de la mort de la seva mare, s'ha aïllat de tot. Tot i això, ha fet una excepció i ha escrit una nova entrada al seu blog, que potser ha estat la més dura de totes. El motiu és que ha girat sobre la gran pèrdua que estan vivint a la família.

Ella ha reconegut que María Teresa “ha patit durant 11 mesos el pitjor espant a la vida d'un ésser humà. El cervell la va devorar i el cos la va consumir. He pregat moltes vegades perquè se n'anés i potser us sembla monstruós”.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

“Avui que ja no hi és, m'ho sembla a mi. Però sé que era el millor per a ella”.

Terelu Campos plorant al tanatori de La Paz, a 05 de setembre de 2023, a Madrid
Terelu Campos ha patit molt per la malaltia de Teresa i ara ho està fent per la seva mort | Europa Press

Terelu també li ha dedicat unes paraules tendres i plenes d'admiració i d'amor a la seva mare. Exactament ha escrit: “Soc el que soc gràcies a ella, ens va tirar endavant a tothom. Quan algú necessitava alguna cosa, ella sempre hi va ser i aquest era el seu orgull més gran”.

“A aquesta hora estarà a punt de trepitjar un nou plató a qualsevol lloc, a qualsevol somni. Se'n va envoltada de records, amics i èxits. Només vull que et sentis orgullosa de les teves filles”.

L'expresentadora de Sálvame també ha exposat: “No soc la teva successora perquè ningú no podrà substituir-te. Ets única i no hi haurà mai una altra María Teresa Campos”.

Muntatge de Terelu Campos i Maria Teresa Campos somrient a càmera
Terelu Campos ha tingut paraules de profund amor per a 'La Campos' | GTRES, E-Noticies

A més, ha aprofitat per agrair el suport incondicional que estan rebent des de la mort de Teresa: “Vull destacar l'afecte dels reis d'Espanya. No només ens van enviar una targeta donant-nos el condol, esinó que m van trucar personalment. La reina Letícia em va dir: «Quant sentim la mort de la vostra mare, és una de les grans entre les grans pel que ha fet per les dones»”.

Terelu Campos confessa com ha actuat Alejandra Rubio

Terelu Campos, que tornarà aviat a la televisió, també ha tingut paraules al blog per a la seva filla, Alejandra Rubio. La jove ha estat al seu costat, s'hi ha preocupat i és qui està exercint de portaveu de la família públicament. Per això, ha reconegut que “pateixo per veure-la perquè és qui està donant la cara als platós de televisió”.

“Només té 23 anys i la seva 'abu' s'ha mort”.

També ha exposat com la noia s'ha comportat amb María Teresa durant la malaltia. Ha afirmat: “Com ha tingut cura de la seva àvia malalta! Es ficava al llit amb ella i li deia: «'Abu', no tinguis por. No et passarà res».

Muntatge en primer pla d'Alejandra Rubio i Terelu Campos felices
Terelu Campos està preocupada i orgullosa d'Alejandra alhora | Europa Press, E-Noticies

Aquesta confessió de Terelu ha emocionat Alejandra, que l'ha vista al plató d'Así es la vida. Així, la noia només ha pogut manifestar: “No sé què dir, no m'esperava que expliqués això. Jo el que m'emporto és tot el temps que he passat amb la meva àvia, quan estava bé i quan no”.

“A més, la tenia molt a prop de casa, gràcies a Déu vivíem al costat i he pogut estar molt de temps amb ella. He pogut cuidar-la i estar al seu costat. Amb això és amb el que em quedo”.