Primer plano de Terelu Campos muy enfadada en 'Sálvame'

Terelu Campos i el motiu pel qual es va divorciar del pare d'Alejandra Rubio

Terelu Campos va estar casada amb Alejandro Rubio cinc anys

Terelu Campos ha tingut una atrafegada vida amorosa, per la qual cosa li hem conegut diverses parelles. No obstant això, la més sòlida i la més important de la seva vida va ser amb Alejandro Rubio, amb qui va tenir la seva única filla: Alejandra.

Terelu és força discreta i intenta mantenir en la més estricta intimitat la seva faceta personal. Tot i això, no ha dubtat a parlar públicament d'aquell, amb qui va estar cinc anys casada. En concret, ha revelat la raó per la qual se'n va divorciar.

Terelu Campos confessa el perquè es va separar d'Alejandro Rubio

Terelu Campos ha estat una dona que ha triomfat molt a l'àmbit sentimental. Per això, han passat diversos homes per la seva vida, com seria el cas de Pipi Estrada. Ara bé, el que més l'ha marcat ha estat el seu segon marit, Alejandro Rubio.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

L'agost de 1997 va ser quan l'expresentadora de Sálvame el va conèixer i, tal com ella ha revelat al seu blog de Lecturas, va ser una fiblada. Tant és així que el desembre ja estaven disposats a casar-se. Però, al final, la boda no van tenir lloc fins al març de l'any següent.

Campos ha admès públicament que van viure molt feliços i que aquesta felicitat va tocar sostre quan va venir al món Alejandra el 2000. Va ser poc després quan van arribar els problemes. I aquests van acabar trencant el matrimoni.

Alejandro Rubio amb vestit, Alejandra Rubio amb vestit de lluentons i Terelu Campos amb vestit blanc i daurat rient en el 18è aniversari d'Alejandra
Terelu Campos va trencar amb Alejandro tres anys després de ser avis | GTRES

Terelu, que ara està centrada en la cura de la seva mare, ha parlat de la separació amb el santanderí tant al blog esmentat com al desaparegut Viva la vida. És més, ha exposat el motiu pel qual la ruptura definitiva es va produir. Ho ha fet afirmant entre rialles: “Moltes vegades em pregunto per què em vaig separar, però després tenim un 'arreón' i me'n recordo”.

“Som un xoc de trens, ell té un fort caràcter igual que jo, i em va agafar desbordada de feina. En un instant en què creus que pots sortir de tot i no ens va agafar en un bon moment”.

A això ha afegit: “A la vida prenem decisions i cal aprendre a viure amb elles. En aquell moment vaig creure que separar-me era el millor. Però amb el que sé avui de com són les relacions, probablement no va ser el més encertat”.

Terelu Campos manté una estreta relació amb el seu exmarit

Terelu Campos ha deixat clar, a més, que Alejandro continua estant molt present al seu dia a dia, tot i estar divorciats des de 2003. Ho ha fet afirmant: “D'alguna manera, ell continua sent l'home més important de la meva vida. Sí, perquè amb ell he tingut el més important de la meva vida: la meva filla”.

Muntatge en primer pla d'Alejandra Rubio i Terelu Campos felices
Terelu Campos té clar que Alejandro serà especial sempre per haver tingut una filla amb ell | Europa Press, E-Noticies

Així mateix, ha reconegut que al fet que hagin mantingut un vincle amb el pas dels anys ha contribuït el que sempre s'han donat suport. I és que ha confessat que “quan la vida em va donar el meu primer revés, ell i la seva família hi van ser. Quan ell va perdre la seva mare, hi era jo”.

“Quan a la seva parella la vida la va copejar com a mi, jo hi vaig ser, perquè va ser la primera cosa que Alejandro em va demanar. Quan la vida em va tornar a donar un revés, hi va ser ell. El millor és que, després de tant de temps, ens continuem tenint respecte i afecte”.

Alejandro Rubio amb un mocador al coll parlant amb Terelu Campos amb els cabells curts a la passarel·la Cibeles
Terelu Campos segueix mantenint una relació impecable amb Alejandro | GTRES

Terelu ha exposat rotundament, per tant, que el que va ser el seu segon marit és molt especial per a ella. Per això, al seu blog de Lecturas li va dedicar unes paraules emotives fa un temps. Li va dir: “Gràcies per arribar a la meva vida i gràcies per mantenir-t'hi”.

“Gràcies per aquesta filla que tenim i gràcies per donar-me la mà quan la necessito”.