Primer pla de Raquel Sánchez Silva amb rostre neutre en una foto d'arxiu

Raquel Sánchez Silva deixa clar si és darrere del documental de Mario Biondo

Raquel Sánchez Silva ha trencat el silenci

Raquel Sánchez Silva per fi ha trencat el silenci i s'ha pronunciat sobre el documental de Mario Biondo que s'emetia a Netflix el 3 d'agost passat. De fet, la presentadora s'ha vist en l'obligació d'emetre un comunicat on aclareix que no té res a veure amb el projecte.

Just abans de l'estrena, els pares de Mario, SantinaD'Alessandro i Pippo Biondo, anunciaven la intenció de prendre mesures legals, ja que sentien que se'ls havia utilitzat de mala manera.

I és que van accedir a participar al documental i aportar informació força rellevant sense saber qui era realment el responsable del documental. Ni més ni menys que Guillermo Gómez, ex mànager de Raquel Sánchez Silva.

Primer pla de Mario Biondo i Raquel Sánchez Silva el dia de la seva boda
Netflix estrenava el documental sobre la mort de Mario Biondo el 3 d'agost | Europa Press

No obstant, fins ara la presentadora no havia dit res sobre això. Almenys, fins ara, quan ha deixat molt clar què pensa a través dels seus advocats i un extens comunicat.

"La Sra. Sánchez Silva no ha participat ni intervingut de cap manera, ja sigui directament o indirectament, en el plantejament, enregistrament i producció de l'esmentada sèrie, ni ha facilitat informació ni cap contingut per a la seva elaboració", pot llegir-s'hi.

Raquel Sánchez Silva es pronuncia sobre el documental de Mario Biondo

De la mateixa manera, queda al descobert que Guillermo Gómez també va oferir a Sánchez Silva l'oportunitat de participar al projecte, igual que va fer amb els pares de Mario Biondo. Encara que ella es va oposar del tot a participar o donar el vistiplau al mateix.

"No només va rebutjar qualsevol forma de participació i/o intervenció en aquella sèrie, sinó que va manifestar expressament i reiteradament la seva frontal oposició a la producció i emissió de cap sèrie o programa sobre la mort del Sr. Biondo", prossegueix l'escrit.

Raquel Sánchez Silva somrient a 'El Hormiguero'
Raquel Sánchez Silva fa un pas endavant després de l'emissió del documental | Atresmedia

Una bona manera de tallar les especulacions sobre aquells que asseguren que la presentadora no només estava al corrent, sinó que el documental serviria per netejar la seva imatge.

Finalment, Raquel Sánchez Silva especifica que el motiu de la seva ruptura amb Guillermo Gómez, que fos el seu mànager, és degut completament a aquest motiu. I és que la presentadora decidia tallar tot llaç amb el seu representant a finals del 2022 després de negar-se a participar al projecte.

D'aquesta manera, Raquel insisteix en la desvinculació total amb el documetal i assegura que ja ha posat l'assumpte a les mans dels seus advocats.