Primer pla de Carmen Borrego feliç

Carmen Borrego i Fidel Albiac: tota la veritat sobre l'amistat que mantenen

Carmen Borrego va fer una confessió inesperada sobre la seva amistat amb Fidel Albiac

Carmen Borrego i Fidel Albiac sempre han mantingut una relació d'amistat molt bona. I això és una cosa que la mateixa col·laboradora de televisió va confessar, el juny del 2022, durant una de les seves entrevistes per a Lecturas.

Durant tots aquests anys, la família Campos ha estat al costat de la filla de Rocío Jurado i Pedro Carrasco. Tant és així que la mateixa Maria Teresa va arribar a confessar que Rocío era molt més que una amiga per a ella.

Captura de 'Sálvame' amb Carmen Borrego plorant al plató
A Carmen Borrego li va doldre que Fidel Albiac i la seva dona no anessin al casament del seu fill | Mediaset

Però, el 14 de maig de 2022, va passar una cosa que va afectar de manera considerable Carmen Borrego. I és que, tal com ella mateixa va anunciar, Fidel Albiac i la seva dona no estarien presents al casament del seu fill.

Una decisió que va provocar un petit distanciament a aquests dos coneguts clans. Tot i això, tot apunta que, durant el 81 aniversari de María Teresa, Rocío i les Campos van aconseguir deixar enrere totes les seves diferències.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

D'aquesta manera, la família de Carmen Borrego i l'hereva universal de la més gran van recuperar el seu fort i indestructible vincle. Una unió que, com era d'esperar, també afecta de manera directa Fidel Albiac.

Per això, el juny de 2022, durant la seva entrevista per a Lecturas, la petita de les Campos no va tenir cap problema a fer una revelació inesperada. La televisiva va voler revelar quina és la veritable relació que manté amb el marit de Carrasco.

Carmen Borrego explica tota la veritat sobre la seva relació amb Albiac: "A Fidel, l'estimo".

Carmen Borrego ha desenvolupat un fort enllaç amb Fidel Albiac. Tant és així que, durant tots aquests anys, la col·laboradora de televisió i la resta de la família no han parat de defensar-lo públicament.

Després de la separació de Carrasco i Antonio David Flores, diversos membres del clan Jurado-Mohedano van acusar l'advocat de ser el principal problema de l'empresària.

Entre les persones que han carregat durament contra Fidel Albiac, podem trobar Gloria Camila, Amador Mohedano o, fins i tot, Rocío Flores.

Fidel Albiac i Rocío Carrasco a la inauguració del monument de Pedro Carrasco
Las Campos sempre s'han posicionat al costat de Rocío i Fidel Albiac | GTRES

Durant tot aquest temps, han acusat l'amic de Carmen Borrego d'apropiar-se tots els béns de la seva dona. A més, consideren que el distanciament entre ells i Rocío es va produir, més, per la influència de l'advocat. Cosa que el clan Campos ha desmentit fins a l'avorriment.

Més d'una vegada, la col·laboradora de televisió i la seva família han assegurat que Fidel Albiac "és el millor que li he passat" a la seva amiga en tota la vida.

Però aquestes no serien les úniques declaracions que han deixat al descobert el fort i especial vincle que hi ha entre la petita de les Campos i Fidel Albiac. A finals de juny del 2022, Carmen Borrego va concedir a la revista Lectura una entrevista en exclusiva. Hi va parlar, entre altres coses, de la seva amistat amb Carrasco i el seu marit.

Aquesta xerrada es va produir poques setmanes després de celebrar-se les noces de José María Almoguera i Paola Olmedo. Esdeveniment a què ni Fidel Albiac ni la seva dona van acudir.

Per això, i malgrat que encara estava molt dolguda amb ells, Carmen Borrego va assegurar que els "adora" malgrat el que ha passat. Tot i això, el que més va cridar l'atenció de les seves declaracions, va ser la confessió que va fer a continuació.

Muntatge en primer pla de Carmen Borrego seriosa i Fidel Albiac somrient
Carmen Borrego va confessar que sent debilitat per Fidel Albiac | Europa Press, e-noticies.cat

Uns dies abans, la televisiva va assegurar al plató de Sálvame que li "hagués agradat" que Fidel Albiac i Rocío l'"haguessin trucat" per preguntar-li "com havia anat" el casament. Per això, quan el redactor de Lecturas li va preguntar per qui li va fer mal més que no li digués, Carmen Borrego va ser molt clara.

"Amb Fidel, tinc una relació que no entraré mai en un conflicte amb ell, a la meva vida", va confessar la televisiva. Va ser llavors quan va assegurar que "a Rocío l'estimo moltíssim, però a Fidel l'estimo".