Primer plano de Terelu Campos muy enfadada en 'Sálvame'

Terelu Campos va fer front a una altra traïció de Gustavo Guillermo abans de 'GH VIP'

Terelu Campos ha vist que Gustavo Guillermo, exxofer de la seva mare, ha entrat al 'reality'

Terelu Campos està vivint un moment realment complicat, ja que ha perdut la seva mare. I justament en aquest dolorós tràngol s'ha topat amb una cosa absolutament inesperada. El xofer d'aquella, que la difunta considerava com un fill, ha esdevingut concursant de GH VIP.

Terelu Campos potser ha pogut veure el pas de Gustavo com una traïció a ella i a tota la seva família. És clar, perquè les torna a posar al disparador en un instant en què el que necessiten és tranquil·litat per superar el seu dolor. Però és que no és la primera vegada que aquell hi comet una 'deslleialtat'.

Terelu Campos: l'altra vegada que va ser traïda per Gustavo Guillermo

Terelu Campos va comprovar ahir a la nit que Gustavo es convertia en concursant de la nova edició de famosos de Gran Hermano. Ella, que ara ha parlat de com està patint per la mort de María Teresa, s'ha trobat amb la traïció d'aquell. I és que, segons sembla, l'exxofer havia acceptat participar en el 'reality' fa mesos, encara que a la presentadora i a la seva germana els ho va comunicar fa només uns dies.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Ara bé, no és l'única vegada que ell ha actuat a l'esquena de les Campos. Ja fa temps es va especular amb la possibilitat que hagués guanyat diners filtrant informació a la premsa sobre el clan. Fins i tot, es va revelar que podria haver participat en grups de WhatsApp on criticava durament els membres de la família.

Imatge de Gustavo Guillermo amb María Teresa Campos, tots dos seriosos al carrer l'any 2020
Terelu Campos és conscient que Gustavo ha estat algú molt important a la vida de Teresa | Europa Press

Per si no n'hi hagués prou, el darrer mes de juliol Terelu en va descobrir una altra traïció. Al programa Fiesta és on es va descobrir que Gustavo havia estat permetent que Yusan, director de ¡Qué tiempo tan feliz!, veiés Teresa. Ho havia fet sense el consentiment de Terelu i de la seva germana, cosa que va suposar que aquestes s'enfadessin seriosament amb el xofer.

Aurelio Manzano va ser qui ho va treure a la llum: “María Teresa ara no rep visites perquè s'emociona i s'altera pel seu estat. Yusan el que passa és que s'asseu a Así es la vida i explica que la veu i, fins i tot, revela com està ella. Aleshores, Carmen li diu a Gustavo: «Que estrany això de Yusan si fa dos anys que no veu la mare»”.

“Davant d'això el xofer li respon: «És clar que l'ha vista, ha vingut a casa perquè jo l'he portat». I Borrego li diu: «A compte de què?». Ell no va avisar les filles de Teresa”.

Muntatge en primer pla d'Aurelio Manzano seriós i Gustavo Guillero amb rostre neutre
Terelu Campos va veure Aurelio revelar el que havia fet el xofer | GTRES, Europa Press, E-Noticies

Una situació que va comportar que Terelu i la seva germana es molestessin enormement amb el treballador esmentat. És clar, perquè, encara que el consideren un membre de la família, no és qui havia de decidir les persones que visitaven la seva mare.

Terelu Campos ha sentit Gustavo justificar-se a GH VIP

Terelu Campos ha vist que, a les traïcions que ha patit per part d'aquest home, ahir a la nit se'n va sumar una més. Havia negociat fa mesos la seva participació enGH VIP, però ella i la seva família se'n van assabentar fa uns dies. Sí, quan la seva entrada ja era imminent i no hi havia marxa enrere.

Terelu, si ahir a la nit va veure l'estrena del 'reality', va topar amb el fet que el ja participant no va dubtar a parlar de María Teresa. Va dir: “Estic feliç de ser aquí, però la pena la porto per dins. Però això per a mi és un regal d'ella”.

“Ella hauria volgut que jo fos aquí, n'estic segur, perquè sempre em deia que agafés qualsevol oportunitat. Abans havia renunciat a altres coses, però aquest era el moment i sé que soc aquí per ella. Li envio un petó al cel”.

Gustavo Guillermo, xofer de María Teresa Campos, com a concursant de GH VIP
Terelu Campos va veure Gustavo parlar de Teresa al concurs | Mediaset

L'expresentadora de Sálvame també possiblement el va sentir afirmar: “Jo vaig perdre la meva mare fa anys i Teresa era per a mi una segona mare. Si tenia un problema, li'l explicava i viceversa, sempre m'ha protegit i jo a ella”.

A més, ha confessat que, malgrat tot, les filles de la difunta presentadora han entès el pas que ha fet. Així, va explicar que “amb Terelu i Carmen vaig parlar fa uns dies, els vaig comentar que entraria i els va semblar bé. Ahir vaig tenir una trucada molt bonica d'elles, desitjant-me sort, i des d'aquí els envio un petó”.