Primer pla de Jorge Javier Vázquez amb rostre somrient en una imatge d'arxiu

Jorge Javier Vázquez descobreix el nou pla de Telecinco en contra seva

Jorge Javier Vázquez no ha rebut bones notícies després del seu retorn televisiu

Jorge Javier Vázquez acaba de descobrir quin podria ser el nou pla que Telecinco estaria estudiant en relació amb el seu lloc de treball. Tanmateix, sembla que es tractaria d'una decisió una mica desfavorable per a ell, i tot a conseqüència de la poca acceptació que ha tingut el seu esperat retorn televisiu.

Després de mesos allunyat de la pantalla petita, el presentador va tornar aquest dilluns, 11 de setembre, amb l'estrena del seu nou programa, Cuentos Chinos. Un format d'entrevistes que ha estat dissenyat per competir contra un dels espais més vistos de la televisió del nostre país: El Hormiguero.

Jorge Javier, presentador de Contes Xinesos a Telecinco
Telecinco tenia moltes esperances posades a l'estrena de 'Cuentos Chinos' | Mediaset

I així mateix ho va confirmar el mateix Jorge Javier Vázquez a les seves xarxes socials, a través d'una carta destinada a un tal Pablo. "Soc el teu nou veí, el de la vorera del davant i vinc a conviure amb tu. És que fa tants anys que ets sol a aquelles hores de la nit, que m'he dit: 'Escolta, ves-te'n a fer-li companyia'".

No obstant això, l'intent Telecinco de desbancar Pablo Motos com el líder indiscutible del 'prime time' espanyol ha estat tot un fracàs. I n'és una prova les dades d'audiència que es van registrar aquell dia.

Per això, i després de veure la poca acceptació que va tenir el retorn televisiu de Jorge Javier Vázquez, tot apunta que Mediaset ja s'ha posat fil a l'agulla. I és que aquest grup audiovisual podria tenir un nou pla, gens favorable, per a aquest conegut presentador.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Jorge Javier Vázquez no ha rebut bones notícies: podrien cancel·lar el seu nou programa

Jorge Javier Vázquez no ha rebut bones notícies. Després de veure la poca acceptació que està tenint el seu nou programa, tot apunta que, si continua així, Telecinco podria prendre mesures contra ell abans del que s'esperava.

Des de fa uns quants mesos, Mediaset España ha vist com els seus índexs d'audiència han baixat a passos de gegant. Situació que molts consideren que va començar amb l'emissió de la docusèrie de Rocío Carrasco.

Primer pla de Jorge Javier Vázquez durant l'estrena de 'Contes xinesos'
La tornada de Jorge Javier Vázquez no ha tingut l'acceptació que s'esperava | Telecinco

A partir d'aquest moment, els alts càrrecs d'aquesta empresa audiovisual van començar a fer tots els canvis necessaris per revertir aquesta crisi empresarial. Tant és així que, no només van vetar diverses figures de l'actualitat social del nostre país, sinó que també van prendre la decisió de cancel·lar programes com ara Sálvame.

A més, i en un intent per blanquejar la seva imatge davant els espectadors, han decidit apostar per nous formats menys polèmics, per exemple, Cuentos Chinos.

Tanmateix, tot apunta que el nou programa de Jorge Javier Vázquez no ha arribat a enganxar els teleespectadors del nostre país. I prova d'això són les pobres dades d'audiència que ha registrat des del seu començament.

Muntatge de Jorge Javier el tercer dia de Contes Xinesos i Pablo Motos a El Hromiguero
Jorge Javier Vázquez no ha aconseguit fer ombra a Pablo Motos | Mediaset, Atresmedia

Tal com va passar dilluns passat, 11 de setembre, l'estrena d'aquest format només va aconseguir un 9,4 % de quota de pantalla (1 240 000 espectadors). Unes dades molt per sota de les que va obtenir el seu principal competidor: Pablo Motos.

Aquell dia, El Hormiguero va aconseguir superar Jorge Javier Vázquez en gairebé 10 punts, ja que va obtenir un 19,1 % d'índex d'audiència, és a dir,  uns  2 488 000 teleespectadors. Unes dades que, al llarg de la setmana, no han millorat gaire.

Ara bé, lluny de prendre's malament aquest fracàs professional, el de Badalona va fer ús del seu bon humor per reaccionar públicament al seu retorn televisiu. Per això, a través de les seves xarxes socials no va tenir problemes per compartir aquest missatge:

"A veure, ahir vaig passar llista i la veritat és que en vau faltar centenars. Centenars de milers, vull dir, així que correu la veu. Als que vau estar, als peus, gràcies eternes sempre".

Tanmateix, a qui li haurà semblat massa bé aquesta situació ha estat a la directiva de Telecinco. Per això, i després de veure les pobres dades d'audiència que ha registrat Cuentos Chinos la seva primera setmana, sembla que ja han començat a intervenir-hi.

I és que molts consideren que, si continua així, Jorge Javier Vázquez podria perdre el seu lloc de treball molt abans del previst.