Primer pla de Terelu Campos presentant l'últim programa de 'Sálvame' el 23 de juny de 2023

Terelu Campos té clar què passarà a Telecinco gràcies a Ana Rosa Quintana

Terelu Campos s'ha sincerat en una entrevista sobre el futur de la cadena

Terelu Campos, després d'haver estat gravant el programa per a Netflix, està centrada a descansar i a tenir cura de la seva mare. Tot mentre li arriben nous projectes televisius que la facin continuar al cim. Això sí, avui ha tornat a ser notícia per l'entrevista que ha concedit al diari El Mundo.

Terelu s'ha sincerat com mai i això li ha portat de fer unes declaracions realment impactants. Amb elles ha deixat clar quin pensa que serà el futur imminent de Telecinco en relació amb Ana Rosa Quintana.

Terelu Campos vaticina què passarà a Mediaset per culpa d'Ana Rosa Quintana

Terelu Campos ha estat preguntada a l'entrevista per Sálvame, el programa que ha marcat una etapa de la seva vida i que ha conclòs inesperadament. Hi ha manifestat que “els seus llums van ser crear un format completament diferent amb persones molt diferents. I les ombres, que mai no va ser un espai que va fer amics, no es va construir per fer-ho”.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Així mateix, hi ha exposat que “ha donat molta més felicitat que infelicitat. Però va ser tot menys un programa amable, mai no va pretendre ser-ho. Va voler ser un programa llibertí, entre aquestes llibertats, de segur que hem fet mal a algú, això està clar”.

Terelu també ha estat molt clara respecte a la manera com Mediaset va acabar amb aquest format. Així, ha reconegut que “per a tots va ser un xoc, perquè es podia haver fet d'una altra manera. Tu no els pots fer creure a tants treballadors que tot anava bé quan no t'estaven dient la veritat”.

“Amb la veritat vas a tot arreu, per molt dura que sigui. I ho podien haver fet de manera molt més elegant”.

Terelu Campos i María Patiño al final de Divendres Deluxe a Telecinco
Terelu Campos ha qüestionat Mediaset per la manera de tancar 'Sálvame' | Mediaset

En aquest punt, Campos ha respost a si ha vist com a traïció que Ana Rosa Quintana sigui qui, a partir del setembre que ve, substitueixi Sálvame. I és que ha abandonat els matins per presentar TardeAR. Sobre això, ha confessat: “Ens va semblar malament que ens traguessin el programa, una vegada que ho fan, ja m'és igual que sigui Ana o Pepita, la dels 'palotes'”.

“El que em va sorprendre és que acceptés fer la tarda, perquè ja té el seu territori molt guanyat al matí. Tot i que també entenc que, quan u treballa per a una empresa, es veu compromès a ajudar-la. I jo crec que ella ha pres aquesta decisió perquè li ho han demanat i li deu molt a la casa”.

En aquesta ostentació sinceritat, Terelu ha revelat què pensa que succeirà Telecinco quan Quintana comenci a treballar substituint Sálvame. Sembla que té clar que no serà positiu per a la cadena, pensa que a la seva companya no li anirà tan bé com es pot esperar. Ho ha exposat insinuant: “No sé si el públic del matí és el públic de la tarda, aquí ho deixo”.

Captura d''El Programa de Ana Rosa' amb Ana Rosa Quintana seria el 26 de juny de 2023
Terelu Campos entén el perquè del pas d'Ana Rosa, però no creu que sigui la solució per a Telecinco | Mediaset

Terelu Campos també fa confessions de la seva vida personal

Terelu Campos, a més de parlar de feina, ha fet referència a aspectes de la seva vida més privada. Per exemple, ha confessat que la seva mare està “molt fràgil en tots els sentits”. Per això està fent tot el possible per aconseguir que es respecti la seva privacitat, mediàticament parlant.

Ha manifestat: “Estem patint tots i tenim l'obligació de protegir i més aquelles persones que han donat tanta felicitat a d'altres. La meva mare té dret que no es vegi la seva imatge públicament. Jo arribo fins al final, igual que ho vaig fer amb els menors i ho vaig aconseguir”.

Muntatge de Terelu Campos i Maria Teresa Campos somrient a càmera
Terelu Campos ha confessat que ara la preocupa cuidar i protegir Maria Teresa | GTRES, E-Noticies