Primer plànol de Ramón García amb cara seriosa al carrer

Ramón García confessa qui el va ajudar a superar el divorci amb Patricia Cerezo

Ramón García compta amb dos suports fonamentals

Ramón García i Patricia Cerezo prenien la duríssima decisió de separar-se ja fa dos anys. Una notícia que ens enxampava per autèntica sorpresa després de ni més ni menys que 24 anys junts i dues filles en comú.

"Està tot en ordre. Ha estat una ruptura amable entre dues persones que es continuen estimant molt", asseguraven en aquell moment, deixant clar que havien acabat en molt bons termes i encara eren una família unida.

Ramon García amb els braços oberts al quart programa d'El Grand Prix de l'estiu
Ramón García celebra l'èxit del 'Grand Prix' | RTVE

Una cosa que també va suposar un revés duríssim per al presentador, però de la qual ha sabut recompondre's amb el temps. De fet, ara mateix travessa la seva millor etapa professional després d'haver tornat a La 1 de TVE amb el Grand Prix.

A més, en tot aquest temps ha comptat amb dos suports fonamentals per a ell, que són Natalia i Verónica, les seves dues filles de 19 i 16 anys.

Gràcies a elles, Ramon ha pogut continuar endavant, encara que de moment no ha aconseguit refer la seva vida a l'àmbit amorós.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Ramón García presumeix orgullós de les seves filles

Tot al contrari de la seva ex, que des de fa un any i mig surt amb Kiko Gámez, un enginyer de telecomunicacions i alt executiu de Telefónica.

"Ara estic divorciat i tinc dues filles meravelloses que han crescut i ho han vist una mica. I una de les raons per les quals avui el presento és perquè vegin el seu pare divertir-se fent això", reconeixia davant de la tornada a la cadena que li va donar la fama.

D'aquesta manera, Ramón García deixava molt clar que tot el que fa ho fa per les seves nenes, a qui adora. Encara que en sabem molt poc, ja que prefereixen mantenir-se en un segon pla.

Natalia García, la filla de Ramón García, posant amb la cara seriosa
Natalia,la filla gran de Ramón García i Patricia Cerezo | instagram , natt.garciaa

Tot i això, en alguna entrevista que Natalia, la seva filla gran, va poder concedir després de complir els divuit anys, donava a entendre que és una autèntica apassionada de la moda i dels viatges.

Detalls que ens han ajudat a conèixer-la una mica millor. "Vull viatjar, treballar a diversos països i després viure a Espanya. M'encantaria començar el meu propi negoci", confessava en una entrevista concedida a la revista ¡Hola! sobre les seves aspiracions de futur.